Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 22 aug, 2017

Går det att tippa på odds i ridsport?

Just nu pågår ett stort mästerskap inom ridsport. Detta är EM i hästsport som just nu hålls i Göteborg.

Många runt om i Europa har nu sina blickar riktade på EM i ridsport 2017. Det skapar tillsammans ett stort intresse. När det kommer till sport så brukar det vanligtvis även vara populärt att spela på odds.

På så vis kan du se till att vinna pengar på de speltips som du lägger in. Du testar med andra ord dina förmågor att förutspå vinnare i EM i ridsport från Göteborg.

betting hästhoppning dressyr

Odds på hästhoppning & dressyr

Vi har forskat kring om det går att spela på odds och betting i samband med ridsports-EM i Göteborg.

Den slutsats som vi kan dra efter att letat efter odds är att det är svårt att hitta. De stora och internationella bettingsidorna har inte tagit med odds från ridsportens olika grenar som hästhoppning och dressyr.

Inne hos bet365 till exempel är det omöjligt att hitta bettingtips på ridsport. Inte heller hos Unibet finns en marknad för dessa oddsen.

Däremot går det fint i att satsa pengar på annan hästsport som inte kommer att finnas med bland ridsports-EM i Göteborg.

Det finns i vanlig ordning odds att spela på inom trav och galopp. Detta är sektioner som vi istället rekommenderar till våra hästintresserade läsare att spela på.

Om du vill följa allt från EM i Göteborg så rekommenderar vi dig att ta del av vårt program. Du hittar det via länken nedanför.

Det schemat är perfekt för dig att följa om du vill få full koll på ridsports-EM. Det kan även fungera som en guide för dig som vill streama hästhoppning och dressyr från EM.

ridsport em odds

Mer odds på hästsport

Tyvärr måste vi meddela att vi i nuläget inte har någon bettingsida att rekommendera dig som vill spela pengar på ridsports-EM i Göteborg.

Däremot är det knappast den enda hästsporten som finns online. Det finns även galopp och trav. Inom dessa två kategorier av ridsport så är det allt vanligare att satsa pengar.

Att spela på t.ex. trav är något som är väldigt vanligt i Sverige. Inte minst bland de spel som Svenska Spel har skapat inom trav. Där kan man hela tiden satsa på vinnaren i V86, V75 och V65,

Många tar då hjälp av travtips & travodds för att öka sina chanser att vinna pengar på hästar. Vi rekommenderar dig helt klart att lägga intresse i hästsport om du hela tiden vill spela på odds med hög dramatik.

På trav och galopp kan du spela på inne hos de allra flesta och största bettingsidorna. Se därför till att du väljer en sida med bäst odds online.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar