Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 20 okt, 2017

Streama Galatasaray – Fenerbahce: Live från Super lig

I helgen så händer det. Ett av de största, och kanske det mest heta derbyt i Europa går av stapeln. Det är i den turkiska ligan vi hittar rivalerna Galatasaray och Fenerbache.

Vi hjälper dig självklart att streama Galatasaray – Fenerbahce . Inne hos en av de sajter som vi rekommenderar när det kommer till live streams erbjuder dig att se matchen live.

Själva Galatasaray – Fenerbahce stream kommer att vara . Däremot så behöver du fylla upp ett krav för att se Istanbul-derbyt live. Vi kommer hjälpa dig med hurt du ska gå tillväga för att använda dig av live streams, samtidigt som du kan betta på turkiska ligan.

  • Avspark: Den 22/10, kl 18:30
  • Arena: Turk Telecom Arena, Istanbul
  • Visas hos: bet365

Se derbyt i Istanbul med live stream

En streamsida som erbjuder dig att kolla på fotboll från den turkiska ligan är bet365. Inne hos deras sajt så kan alla medlemmar på söndag streama Galatasary – Fnerbahce live.

Som vi tidigare nämnde så kommer det vara att använda sig av Galatasaray – Fenerbahce live stream. Detta i utbyte mot att du visar dig som en aktiv medlem inne hos bet365. Det innebär att du som medlem bör ha minst 50 kr på ditt spelkonto, alternativt spelat på odds under de senaste 24 timmarna.

Det är precis det som krävs för att du ska kunna streama turkiska ligan – Super lig på nätet.

Det är inte bara den turkiska ligan, och matchen mellan Galatasaray – Fenerbahce som du kan streama med hjälp av bet365.

Inn ehos den kombinerade odds- och streamingsidan kommer du att kunna se matcher från andra stora ligor i Europa. Några exempel är Serie A, La Liga, Bundesliga och Ligue 1.

Istanbul-derbyt brukar locka flera tusentals supportrar till arenan. Det är inget emot den TV-publik som följer matchen mellan Istanbul-klubbarna på TV eller med hjälp av live streams online.

Om du befinner dig i Sverige så rekommenderar vi dig att streama matchen , istället för att ta dig till arenan. Det kommer garanterat spara dig pengar, även om inte upplevelsen är riktigt lika bra som om du var live på arenan där matchen mellan Galatasaray – Fenerbahce spelas.

Här nedanför så går vi genom de steg som du bör gå genom för att streama derbyt i Istanbul mellan Galatasaray – Fenerbahce den 22 oktober.

  • Ta dig till bet365
  • Skapa ett konto
  • Gå till alla streams
  • Börja live streama Galatasaray – Fenerbahce

Notera gärna att det är et krav att du har pengar på ditt konto. Dessa pengar är till för att du ska kunna spela på odds. Dina sändningar från fotbollsmatcher kommer inte kosta dig något.

Europas hetaste derby?

Många tänker snabbt på matcherna mellan Fenerbahce och Galatasaray när man pratar om de hetaste fotbollsderbyn i världen.

Rivaliteten mellan dessa klubbar går långt tillbaka, och båda lagen har stora supporterskaror som ligger mer eller mindre i krig mot varandra.

Under alla år som klubbarna har spelat mot varandra Superlig i Turkiet så har skandalscener, röda kort, och läktarbråk duggat tätt. Vi hoppas att det blir en bra match på söndag där fokuset är på bra fotboll istället för på läktarbråk eller andra förstörande moment.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar