Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 10 okt, 2017

Streama Frankrike – Vitryssland: Live från VM-kval

En match som kan betyda mycket för svensk del är den andra toppmatchen i deras VM-kvalsgrupp. Där kommer Frankrike spela mot Vitryssland. En match som du kan streama helt utan problem med vår hjälp.

Att starta en Frankrike – Vitryssland stream är inte speciellt svårt. Du behöver först och främst veta vart matchen kommer att sändas. Sedan är det bara att ta dig till den sidan för att sedan kunna streama Frankrike – Vitryssland i VM-kvalet.

I Sverige så hoppas man givetvis på att Vitryssland ska göra en jätteinsats mot Frankrike och sno med sig poäng. Skulle det inträffa så har Sverige chans att segla upp till direktplatsen till VM 2018.

vitryssland vs frankrike

  • Avspark: Den 10/10, kl. 20:45
  • Arena: Stade de France
  • Visas hos: Dplay & Eurosport Player

Så kollar du på Frankrike – Vitryssland stream

Det första som du bör kolla upp inför du börjar streama Frankrike – Vitryssland är vart matchen sänds. Det finns idag flera streamingtjänster som alla erbjuder dig olika utbud av fotboll och sport.

Den sida som kommer att ha live streams från VM-kvalet i Europa är både Dplay och Eurosport Player. Är du redan medlem, eller skapar ett konto hos någon av dessa tjänster är du på god väg.

Att vara medlem inne hos Dplay eller Eurosport Player räcker inte riktigt. Ett konto kommer inte ha rättigheter att starta Frankrike – Vitryssland live stream online. För att kunna se denna match så rekommenderas du istället att köpa ett premiumkonto.

Detta konto kommer inte bara låta dig streama Frankrike – Vitryssland live, utan kommer även hjälpa dig att sända live från andra VM-kvalsmatcher. Vilket tilltalar många svenskar.

Det är fullt möjligt att kolla på live streams från andra matcher i VM-kvalet utanför Sveriges grupp. Det är helt enkelt Dplay och Eurosport Player som gäller om du ska se landskamper i VM-kvalet i Europa.

  • Klicka vidare till Dplay eller Eurosport Player
  • Köp premium för 79 kr
  • Gå till alla live streams
  • Starta din Frankrike – Vitryssland stream

frankrike landslag fotboll

Bästa matcher från VM-kval

Det kommer finnas tre matcher som vi tycker är av extra stort intresse under kvällen/natten den 10 oktober.

Utöver att streama Frankrike – Vitryssland live så kommer det finnas två andra matcher vi tycker du inte bör missa.

Du kan själv välja den match som du tror kommer vara mest intressant för dig att se live. Klicka på matchen nedanför, och ta dig sedan vidare till tips på live streams.

  • Nederländerna – Sverige stream

När det kommer till matchen från VM-kval i Sydamerika så är det möjligt att se den .

Det är då en streamingtjänst som hjälper dig med att både spela på bra odds, samtidigt som de erbjuder sjysta live streams.

Du kan själv läsa vårt speltips inför Holland – Sverige om du vill tippa på matchen!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar