Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 30 maj, 2018

Frankrike – Italien: Live stream, speltips & laguppställning

Frankrike möter Italien på fredag. En riktigt spännande landskamp där Sveriges VM-motståndare Frankrike laddar inför VM, medan Italien håller på att bygga nytt inför framtiden.

Streama Frankrike – Italien

Att streama Frankrike – Italien är väldigt lätt. Du behöver bara skapa ett konto på Viaplay, vilket du kan välja att dela med en vän eftersom två strömmar kan visas samtidigt. Det kostar 399 kronor per månad att få tillgång till alla Champions League. Men delar du på kontot behöver du naturligtvis bara betala halva kostnaden. Gå in på Viaplay för att ordna med stream till Frankrike – Italien!

  • Match: Frankrike – Italien, träningslandskamp
  • Datum & tid: Fredag den 1 juni, kl. 21:00
  • Arena: Stade de Nice, Frankrike
  • Stream: Viaplay

Streama VM 2018

Frankrike laddar inför succé i VM

Frankrike, landslaget omgärdat av kaos och interna stridigheter, laddar inför att göra ett starkt världsmästerskap. Sedan VM-silvret 2006 har nationen inte tagit sig längre än till kvartsfinal i ett stort mästerskap, varken i VM eller EM.

Endast nio av spelarna som representerade Frankrike i EM 2016 är med i truppen idag (Lloris, Mandanda, Umtiti, Rami, Matuidi, Kanté, Pogba, Griezmann och Giroud). Men det är ett mycket starkt manskap som ska göra det i Ryssland, och dessförinnan ställs man inför en tuff utmaning när Italien gästar på Stade de Nice.

Italien missade som bekant VM, och försöker nu bygga ett nytt starkt lag med hjälp av nye förbundskaptenen Roberto Mancini. Mancini har tagit tillbaka tidigare petade Balotelli i truppen, och ”Balo” tackade genom att göra mål i comebacken mot Saudiarabien under måndagen.

Trolig laguppställning, Frankrike

Lloris
Sidibé – Rami – Umtiti – Mendy
Pogba – Kanté – Matuidi
Griezmann – Giroud – Dembélé

Trolig laguppställning, Italien

Donnarumma
De Sciglio – Bonucci – Romagnoli – D’Ambrosio
Cristante – Jorginho – Bonaventura
Verdi – Balotelli – Chiesa

  • Sverige – Danmark stream

Speltips

Frankrike laddar inför VM, medan denna match för Italien är en vanlig träningslandskamp. Italien ska dessutom bygga upp en ny formation med ny tränare och delvis nya spelare. En ombyggnadstid alltså, för en nation som misslyckades med att ta sig till VM.

Frankrike har två träningslandskamper, sedan är det VM-premiär. Formen behöver vässas och starkaste laget kommer att spela. Alla kommer att ge allt för att visa förbundskapten Didier Deschamps att just de ska få förtroendet i VM.

Frankrike har dessutom fördel av hemmaplan. Vi tror att Frankrike vinner denna match, och spelar den raka 1:an till oddset 1.70 på Bet365.

  • Tips: Frankrike vinner
  • Odds: 1.70, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2526 Artiklar