Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 14 aug, 2017

Förutsättningar inför returmötet i El Clasico

Det står nu klart att Real Madrid vann den första matchen av två mot FC Barcelona i Supercopa. I Supercopa spelar det laget som vann La Liga mot de laget som vann den inhemska cupen (Copa del Rey).

Dessa två giganter inom toppfotbollen i Europa möts nu för att mäta sina krafter inför La Liga. Vi ser nu fram emot det El Clasico som kommer att avgöra Supercopa i Spanien.

Senaste mötet slutade 1-3 till Real Madrid, vilket har satt världens bästa fotbollslag i en bra sits inför returmatchen den 16 augusti 2017.

el clasico fcb real madrid

Ronaldo blev målskytt & utvisad

I förra matchen av El Clasico i Supercopa så vann Real Madrid ganska övertygande. Däremot så fick mästarlaget en utvisning mot sig. Detta inte på vilken spelare som helst, utan på Cristiano Ronaldo som nu missar det andra mötet mellan Real Madrid och FC Barcelona.

Frågan är hur mycket större chans nu FC Barcelona har att vinna Supercopa. Det krävs att FC Barcelona vinner den nästkommande El Clasico och gör totalt mer mål än Real Madrid. En uppgift som Real Madrid bör klara av.

Vårt speltips kommer att ligga på att Real Madrid vinner Supercopa. Däremot tror vi att de har svårare att vinna matchen på hemmaplan. Ingen Ronaldo på planen innebär att FC Barcelona kan lägga sitt fokus på att spela offensivt.

Om då FC Barcelona får igång det spel som vi vet att de kan så kan matchen bli intressant. Däremot tror vi att Real Madrid har skaffat sig ett allt för bra läge att undvika förlust av Supercopa.

supercopa final

Se El Clasico live!

Om du är en av de läsare som följer våra nyheter på Sportal. Då är du säkert bekant med att vi ser till att uppdatera våra läsare med live streams inför stora fotbollsmatcher.

Det är därför möjligt för dig att läsa om hur du kan streama El Clasico mellan Real Madrid – FC Barcelona live & . Det är alltid ett bra sätt för dig att inte betala onödigt mycket pengar på fotboll streams online.

Vi ser nämligen till att alltid rekommendera de alternativ som är , eller billiagst för dig att använda dig av.

Vi har nämligen märkt av att El Clasico skapar ett mycket stort intresse bland alla svenskar som är fotbollsintresserade. Se därför till att du har klart för dig om hur du ser matchen som kommer avgöra Supercopa.

Du kommer även kunna läsa om hur du kan streama La Liga (den spanska ligan). Där med får du tillgång till matcher som spelas av stora lag som Atletico Madrid, Real Madrid, Sevilla och FC Barcelona.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar