Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 8 sep, 2017

Fenerbahce – Istanbul Basaksehir: Live stream från Super Lig

De allra flesta ligor i Europa börjar så saktligen att dra igång igen. För den turkiska ligan – Super Lig görs det inga undantag. Här kommer vi kunna vänta oss ett hett derby i Istanbul.

Matchen kommer att spelas mellan Fenerbahce – Istanbul Basaksehir (Istanbul BB). En match som du för övrigt kommer att kunna läsa om här. Här kommer vi nämligen att tipsa dig som vill live streama Fenerbahce – Basaksehir online.

  • Avspark:Den 8 september, kl 19:00
  • Arena: Sukru Saracoglu
  • Visas hos: bet365

Se turkiska ligan nu!

För att kunna direkt starta & börja streama turkiska ligan – Super Lig så behöver du hitta en sajt med rättigheter att visa fotbollen.

En sajt som erbjuder dig att både spela på odds, och kolla på fotboll streams online är bet365. Det är en sajt som ständigt uppdaterar sina medlemmar med streams från bl.a. Super Lig i Turkiet.

Därför kan du enkelt börja med att se matchen mellan Fenerbahce – Basaksehir Istanbul. Efter att du har sett denna match , så kommer du sedan kunna se massor av annan fotboll från Super Lig. Inne hos bet365 så kommer de inte bara erbjuda matchen mellan Fenerbahce – Istanbul Basaksehir. Det kommer finnas gott om fotboll från turkiska ligan att se efter att detta fotbollsderby & rivalmöte är avverkat.

Om du behöver mer hjälp för att komma igång med ditt konto hos bet365, eller vill förtydliga hur du kan se Fnerbahce – Istanbul Basaksehir live stream. Du har vi en punktlista nedanför. Där hittar du allt det som krävs för att kunna ta del av fotboll streams på internet.

  • Gå till bet365
  • Skapa konto eller logga in
  • Ha minst 50 kr på ditt spelkonto
  • Gå till alla live streams
  • Starta matchen mellan Fenerbahce – Istanbul Besaksehir

Att du behöver 50 kronor på ditt spelkonto innebär inte att du betalar för att sända fotboll live. Du kommer nämligen kunna använda dessa pengar för att spela på odds. Att du behöver pengar på ditt konto är bara ett sätt för dig att bevisa för bet365 att du även har möjlighet att spela på odds. Där kan du med lite tur och skicklighet vinna pengar samtidigt som du tittar på matcher du lagt pengar på.

Derbyn i Istanbul

I den turkiska ligan så kommer flera lag från staden Istanbul. Detta innebär att en säsong av Super Lig innehåller flera Istanbul-derbyn.

Det kanske mest klassiska mötet i staden är när Fenerbahce spelar mot Galatasaray. Där finns det ett djupt rotat hat mellan klubbarna och supportrarna. Detta skapar en bra, men också en ganska otrygg stämning i Istanbul.

Missa inte heller stockholmsderbyt i Allsvenskan denna helgen, läs mer om hur du kan streama Hammarby – AIK live.

Matchen som Fenerbahce spelar mot Istanbul BB brukar bjuda på riktigt bra stämning på arenan, men anses som något lugnare än det berömda Fenerbahce – Galatasaray mötet.

Med stor sannolikhet kommer olika supportergrupper bära med sig fotbollsbengaler & pyroteknik till arenan. Detta skapar visserligen bättre stämning, men kan även leda till olyckor.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar