Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 23 aug, 2017

FC Trollhättan – Malmö FF: Streama Svenska Cupen nu

I Sverige så har vi likt andra länder en cup som spelas i skuggan av Allsvenskan. Denna cup kallas väldigt enkelt för Svenska Cupen och kommer spelas mellan 64 lag.

De kommer sedan att göra upp i den Svenska Cupen för att spela om en plats ut till europa-spel. Vi kommer här att tipsa dig om live streams inför matchen mellan FC Trollhättan och Malmö FF. Detta för att du ska kunna följa ditt lag genom Svenskan Cupen direkt online.

Det är ännu oklart hur stor intresse det kommer att finnas för att streama Svenska Cupen, och matchen mellan FC Trollhättan och Malmö FF.

streama svenska cupen hos cmore och redbet

  • Avspark: Den 23 augusti, kl. 18:30
  • Arena: Edsborgs IP
  • Visas hos: Redbet + Cmore

Starta FC Trollhättan – MFF stream ?

Du kommer att väldigt enkelt kunna hitta din live stream i Svenska Cupen inne hos Cmore. Denna aktör har flera gånger visat att de sänder direkt från massor av sportevents och matcher från Sverige. Därför kommer de även att stå till tjänst när det kommer till att streama Svenska Cupen.

Det innebär att en FC Trollhättan och Malmö FF stream kommer att finnas att starta inne bland de utbud Cmore har med matcher från den Svenska Cupen 2017 & 2018.

Det krävs mer av dig än att bara klicka dig vidare till Cmore och starta matchen via live stream. Det krävs nämligen att du har ett uppgraderat konto som har tillgång till premium-utbudet.

Det är med andra ord inte att streama Svenska Cupen. Däremot finns det erbjudanden som hjälper dig med att få ett konto hos Cmore på köpet.

Erbjudandet som vi syftar på finns inne hos Redbet. Där kan alla nya spelare välja att bli medlemmar för att sedan spela för 200 kronor på betting. När dessa 200 kronor är lagda på odds så kommer Redbet att automatiskt belöna dig med ett streamkonto hos Cmore.

Detta för att du som spelare ska få chansen att kunna se matcherna som du spelat på live. Det är det absolut bästa sättet enligt oss att få största möjliga spännning inför de matcher som spelas i Svenska Cupen.

Se till att inte vänta för länge innan du blir medlem hos Redbet och hämtar ett konto med live streams online. Erbjudandet som just nu finns på sajten är nämligen tidsbegränsat.

fc trollhättan mff svenska cupen

Vad tror vi om matchen?

Det är ingen hemlighet att Malmö FF är det lag som hålls som favoriter. Som just nu Sveriges bästa lag så borde en match mot FC Trollhättan vara en mumsbit.

Däremot känner vi till att Malmö FF tidigare har slarvat bort matcher som anses vara som denna. För ett tag sedan åkte Malmö FF ur Svenska Cupen efter att man förlorat mot Landskrona BOIS.

Därför skulle vi inte riktigt räkna bort FC Trollhättan inför kvällens match. Däremot vore det inte speciellt smart att lägga allt för mycket pengar på ett speltips där FC Trollhättan vinner matchen.

Vi kommer köra dagens speltips till matchen med låga odds. Det innebär att vi kommer sätta Malmö FF som det lag som vinner matchen och därmed tar sig vidare till gruppspelet i den Svenska Cupne 2017 och 2018.

  • Speltips: Malmö FF vinner matchen
  • Odds: 1.10
  • Bettingsida: bet365

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar