Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 25 maj, 2017

FC Köpenhamn – Bröndby IF: Stream till final i danska cupen & live

I vårt kära grannland i sydväst så kommer det idag att spelas final i danska cupen. Matchen kommer att spelas med FC Köpenhamn (FCK) och Bröndby IF (BIF). Finalen i DBU Pokalen kommer du att kunna live streama på nätet.

För att ta reda på hur du kan få tillgång till live stream så behöver du bara läsa vidare i vår artikel. Den kommer att slussa dig vidare till de streams som du kan följa live.

Självklart är det främst danskar som kommer att vara intresserade av att streama finalen i danska cupen. Däremot har vi fått indikationer på att det finns även intresse att följa matchen från Sverige.

  • Avspark: Den 25/5, kl. 17:00
  • Arena: Parken, Köpenhamn
  • Visas hos: bet365

bonus bet365

Streama FCK – Bröndby IF live

Så hur ska du gå till väga för att se matchen mellan dessa två giganter inom danska cupen? Jo, du ska logga in eller skapa ett konto inne hos bet365. Inne hos denna bettingsajt så kommer du inte bara kunna spela på bästa oddsen för fotboll. Du kommer även kunna streama flera stora matcher från ligor och cuper i Europa.

Där bland annat ingår finalen i DBU Pokalen (Danska cupen) mellan FC Köpenhamn – Bröndby IF.

Matchen kommer att starta 17.00, och spelas på hemmaarenan för FCK, Parken i Köpenhamn.

Därför bör du som vill streama finalen i danska cupen redan nu se till att du har ett spelkonto hos bet365. Det kommer nämligen ge dig tillgång till live stream som du säkerligen gärna tar del av.

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

Det kan även vara bra att känna till att du behöver ett laddat spelkonto hos bet365. Ett laddat spelkonto innebär att du behöver gjort en insättning på bet365. Denna insättning kommer därmed att bevisa att du är en aktiv spelare som gärna spelar på odds samtidigt som du vill streama fotboll.

Däremot kommer inte de pengar du satt in att röra sig när du sedan startar dina live streams, utan det kommer att vara helt .

Istället så kan du överväga om du vill höja spänningen i matchen genom att tippa ett resultat, och i förlängningen kunna vinna pengar på betting. Perfekt när det erbjuds dessa heta derbyn som ett Köpenhamnderby faktiskt är!

köpenhamn derby

Andra direktsädningar av fotboll & sport

Självklart är det inte bara DBU Pokalen som kommer att finnas möjlig att se live inne hos bet365. Det kommer finnas mycket mer fotboll och sport som du direkt kan nå med ditt laddade spelkonto.

Nedan har vi samlat lite mer information om de ligor som är möjliga att se inne hos bet365.

Ta gärna en titt i denna lista för att se om det finns fotboll som du är intresserad av att se live på nätet. Du kan sedan klicka dig vidare för att läsa mer information om dessa toppligorna ute i Europa.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar