Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 21 apr, 2017

FA-cupen live stream: Semifinal Arsenal – Manchester City

Semifinalen mellan Arsenal och Manchester City spelas på söndag den 23 april. Matchen går att kolla på live stream hos Unibet och den startar 16.00. Vinnaren kommer att möta antingen Chelsea eller Tottenham i en final. Matchen spelas på Wembley precis som den andra semifinalen i FA-cupen.

Arsenal har haft några tuffa förluster de senaste veckorna. Den allra senaste kom mot Crystal Palace där Arsenal fick stryk med 3-0 och stod för en riktigt blek insats. Kikar man på Manchester Citys odds inför matchen så har bet365 lagt dom 1.85 medans Arsenal har ett odds på 4.20.

Streama matchen hos bet365!

Streama Arsenal – Manchester City

Unibet erbjuder live stream på båda FA-cup semifinalerna som går helgen 22-23 april. Så du kan alltså inte bara spela på matchen utan du får även se den live. Oddsen talar som sagt för att Manchester City kommer stå som segrare och därmed avancera vidare till final. Frågan är om vi på sportal håller med?

Kikar vi på senaste mötet drog Arsenal-tränaren Arséne Wenger till med en trebackslinje som resulterade i en vinst mot Middlesbrough med 2-1. Om han vågar göra detta mot Manchester City återstår att se, det vore en djärv chansing som eventuellt kan ställa motståndarna. Samtidigt har inte Manchester City imponerat eller hållit förväntingarna som låg på laget innan säsongen. Det är två lag som hoppas att få någon sorts upprättelse med en titel och i detta fallet en FA-cuptitel. Båda kommer givetvis att gå lika hårt för att vinna och vi på sportal tycker att oddset på Arsenal är på tok för högt satt.

Speltips: Vinst Arsenal
Odds: 4.20
Bäst odds: bet365

Glöm inte att du kan kolla på matchen via stream samtidigt som du hejar fram Arsenal till seger, om du nu ryggat oss såklart. Friskt vågat hälften vunnet som man brukar säga.

Arsenal - Manchester City Fotboll

Pep Guardiola mot Arséne Wenger

Två stora tränarprofiler ställs mot varandra i semifinalen. Pep Guardiola som har vunnit otroligt många titlar mot den mer rutinerade Arséne Wenger som stått på tränarbänken i Arsenal sedan 1996. Guardiola kom till Manchester City 2016 och trots sin relativt unga ålder är han redan en av de mest meriterade aktiva tränarna.

Guardiola har fått utstå en hel del kritik under säsongen. Han sägs ha fått spelare att tappa självförtroende, framförallt backlinjen. Han eftersträvar att backarna ska slå passningar efter marken istället för klassiska svenska crossbollar på halvchans. Något som backarna uppenbarligen haft otroligt stora problem med. Framförallt om Arsenal kommer ställa upp med en trebackslinje och sätta hög press. Ännu en stor faktor som pekar åt Arsenals favör.

Tränarkampen är den som pågår lite i det tysta medans den riktiga kampen är mellan spelarna och också den som är roligast att följa såklart. Förvänta er en fotbollsmatch mellan två lag som kommer göra precis allt för att vinna. Det är den enda chansen på en titel för något av lagen denna säsongen.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar