Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 4 sep, 2017

England – Slovakien: Se VM-kvalet via stream

Vi börjar närma oss slutet av kvalet till VM i Ryssland 2018. Det är nu det gäller och England har en bra chans att ta hem gruppsegern. Om nu inte Slovakien vinner matchen och själva tar över förstaplatsen i gruppen. Se gruppfinalen via live stream. I vår artikel går vi igenom hur du snabbast möjligast startar en live stream på England mot Slovakien.

Det som talar för England är givetvis hemmaplansfördelen. Det är båda två lag som har spelat bra i gruppspelet och deras matcher har varit sevärda att följa via stream. När man väl startat en live stream på England – Slovakien kan man se samtliga matcher från det europeiska VM-kvalet på samma ställe. Läs mer för att hitta vart du ser matchen.

England efter mål mot Slovakien via stream

  • Avspark: Idag 4 sep, 20:45
  • Spelplats: Wembley Stadium, Wembley
  • Här ser du matchen: Dplay eller Kanal 9

Se England – Slovakien från VM-kvalet via stream idag

För att se England mot Slovakien via live stream behöver man skapa ett konto hos Dplay. Sedan måste man skaffa deras sportpaket där de erbjuder massvis av sport och ligor via stream. Förderar man att se England – Slovakien via TV är det Kanal 9 som gäller.

Så för att se matchen från VM-kvalet gäller det alltså att du vänder dig till ovanstående streamingtjänst. Du kan räkna med en bra fotbolls stream i hög kvalitet som lever upp till de förväntningar man kan på en bra live stream. Detta är en match man inte bör missa med tanke på att detta förmodligen kommer avgöra vilka som vinner gruppen.

Matchen kommer spelas mellan två lag som har VM i sikte och säkert bjuda på en hel del dramatik. Oavsett om man inte håller på något av lagen kommer det att bli en sevärd match att följa via live stream. Så kom igång med en stream och låt kvällen spenderas framför en bra fotbollsmatch.

Så vill du följa fler matcher från VM-kvalet via live stream kan du vända dig till samma streamingtjänst som i matchen mellan England – Slovakien. Därför rekommenderar vi dig att komma igång idag så att man är väl förberedd inför de kommande matcherna.

Det går inte bara att fotboll hos Dplay. Man kan även följa US Open 2017, cykling och mycket mer. Priset man betalar är även det överkomligt jämfört med de andra stora streamingleverantörerna. Så ta del av en live stream billigt som håller hög klass. Du kan även se fotboll via stream på både mobilen och surfplattan, direkt från VM-kvalet.

England mot Slovakien i VM-kvalet 2017

Om gruppfinalen

Detta är den tuffa matchen England har kvar i gruppspelet. De har även Slovenien och Litauen kvar att spela mot. Två matcher de med största sannolikhet kommer att vinna.

Slovakien har England, Skottland och Malta kvar att spela mot. Både England och Skottland möter man borta och är två tuffa matcher. Men är det ett lag som har potential till att vinna de tre sista matcherna är det Slovakien.

Vi tror att det kommer bli jämt hela vägen in i slutminuterna i matchen mellan England och Slovakien. Där ett ledningsmål kommer att komma sent i matchen. Det kan vara rena tillfälligheter som fäller avgörandet så förvänta er stor dramatik ikväll.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar