Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 3 feb, 2017

Egypten – Kamerun: Final i afrikanska mästerskapet 2017

De två matcher som återstår av de afrikanska mästerskapen 2017 är först och främst finalen. Sedan har vi även bromsmatchen som spelas dagen innan. Vi har valt att lägga allt vårt fokus på finalen mellan Egypten och Kamerun.

Vi spådde redan vid semifinalerna att det skulle vara just Egypten och Kamerun som skulle göra upp om guldet. Det är två lag som båda förtjänar att vara framme i final, trots att de kanske inte var de lag som man först trodde skulle kvalificera sig dit.

Många hade nog tippat på att det skulle bli t.ex. Elfenbenskusten eller Senegal som skulle bli ett av finallag. Följ med i vår nyhet och få speltips och hjälp att streama finalen i afrikanska mästerskapen 2017.

Avspark: Den 5/2, kl: 20:00
Arena: Stade de I’Amitié
Visas hos: bet365 livestreaming

Speltips i finalen!

Så vilket landslag kommer att till slut vinna matchen, och därmed plocka hem pokalen i de afrikanska mästerskapen 2017? Ja, det bli knappast en enkel match att tippa och det är två riktigt jämna lag som komma ställa upp på planen.

Enligt odds- och bettingsidor så är det just nu Egypten som har en liten fördel. De har nu endast bara 0.30 kr mer i utbetalning än om du skulle tippa på att Kamerun skulle vinna turneringen.

Efter att vi tippat helt rätt i semifinalerna, så har vi nu ett stort självförtroende när vi återigen tar oss an uppgiften.

Vi tror att det kommer vara Kamerun som vinner hela turneringen, och där med kan titulera sig som Afrikas bästa landslag. Anledningen till varför vi tar Kamerun är att de flera gånger har satts inför svåra uppgifter. Uppgifter som de sedan har klarat med bravur.

Nu återstår endast en uppgift, och det är att slå Egypten som sett stundtals skakiga ut i turneringen, men även blandat sitt spel med bländande skicklighet.

  • Egypten vinner finalen – 2.70
  • Matchen slutar oavgjort – 2.80
  • Kamerun vinner finalen – 3.00

Oddsen för vårt speltips kan förändras desto närmare finalen vi kommer, men just nu är dessa odds aktuella inne hos bet365. Det är hos bet365 som är den sida med bästa oddsen online.

Streama final i afrikanska mästerskapen

Det är väldigt många som kommer vilja följa finalmatchen i afrikanska mästerskapen live. Det leder till att många kommer att leta efter bra live streams att ta hjälp utav. Vi anser att vi har den bästa hjälpen för dig som vill streama finalen i afrikanska mästerskapen 2017 .

Där kan klicka dig vidare för att se vilka streams som kommer ge dig full koll på matchen. Vi rekommenderar dig att alltid följa de matcher som du själv har spelat på. Det tror vi alltid skapar en större dramatik och mer känslor för matchen.

Se därför till att du redan nu har förberett allt för att kunna se finalen i Afrikanska mästerskapen på TV eller via live stream.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar