Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 25 okt, 2017

Streama Chelsea – Everton: Live från EFL cup

Denna vecka bjuder på mer engelsk fotboll än vad vi brukar vara vana vid. Anledningen till detta är att det finns matcher från EFL cup som ska spelas. Här kollar vi till hur du kanske streama Chelsea – Everton den 25/10.

Intresset för fotbollslag i Premier League är alltid stor i Sverige. Därför är det inte speciellt konstigt att många lockas av att kunna se Chelsea – Everton med stream när de spelar match i engelska ligacupen.

Läs vidare för att veta hur du kan se matchen live på nätet. Vi har den information som krävs för att du snabbt ska kunna få tillgång till en sändning som visar matchen.

  • Avspark: Den 25/10, kl. 20:45
  • Arena: Stamford Bridge
  • Visas hos: bet365

Sänd Chelsea – Everton online

Det är inga större konstigheter att kunna sända live från EFL Cup. Det som du först och främst behöver kolla upp är vilken sida, eller sidor som visar matchen.

Vi kan genest meddela att bet365 är en av de sidor på nätet som väljer att streama Chelsea – Everton. Det har stått klart sedan ett tag tillbaka att bet365 kommer att sända de allra flesta matcher från EFL Cup.

Det positiva med att streama EFL Cup inne hos bet365 är att det är . Detta om du fyller upp de små krav som bet365 har. Inne hos den kombinerade stream- och bettingsidan så kommer du att kunna streama fotboll om du är en aktiv spelare. Det innebär att du är en medlem som gärna spelar på odds eller gör insättningar.

Du låser nämligen upp alla live streams inne hos bet365 genom att spela på odds under de 24 senaste timmarna. Du kan även få tillgång till alla live sändningar om du har minst 50 kr på ditt konto.

Inne hos bet365 så får du inte bara möjligheten att kunna streama matcher från EFL Cup & matchen mellan Chelsea – Everton. Har du ett konto, och fyllt upp de krav som finns hos sajten så kommer du kunna se massor av sport och fotboll.

Du kan då utan problem även se matcher live från Serie A, La Liga och Bundesliga. Med andra ord är ett konto hos bet365 perfekt för dig som vill både spela på bra odds samtidigt som du stremar fotboll på en mycket hög nivå.

  • Gå till bet365
  • Skapa konto
  • Sätt in minst 50 kr eller spela på odds
  • Streama Chelsea – Everton från EFL cup

Populära klubbar i England

Det är nästan alltid högt tryck på att kunna sända matcher med de allra mest populära klubbarna i Premier League.

Det är inte speciellt konstigt. Premier League, och engelsk fotboll är något som verkligen går hem i Sverige. Många har redan valt ut sitt favoritlag, och väljer att sända många av matcherna live, eller åka på fotbollsresor till England för att inte bara ta del av fotbollen, utan även kulturen.

Även vi på Sportal har en liten förkärlek till fotboll från England. Därför väljer vi att rapportera om det bästa och viktigaste som händer i England.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar