Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 12 apr, 2017

Brynäs IF – Frölunda: Free live stream från SHL slutspelet

Visste du att det går fint att streama SHL online. Vilket innebär att du enkelt kan hitta till en Brynäs – Frölunda free live stream. Genom att ta hjälp av oss så kommer du att kunna starta din livesändning direkt, och njuta av slutspelet av SHL.

Ikväll är det främst människor från Göteborg och Gävle som kommer att vilja streama Brynäs IF mot Frölunda Indians. Detta av anledning av att dessa hockeylag kommer från dessa två städer.

Skulle även du vilja se SHL free så rekommenderar vi dig till våra live streams av hockey här nedanför. Ta gärna hjälp av våra råda för att inte missa något viktigt från Sveriges största hockeyliga.

frölunda indians

  • Skapa ett spelkonto inne hos bet365
  • Gör din första insättning & hämta eventuell sportbonus
  • Se till att din IP-adress stämmer överrens med villkoren hos bet365
  • Gå vidare till alla live streams
  • Starta & se BIF – Frölunda !

Se BIF – Frölunda live

Så vad behöver du göra för att kunna se Brynäs IF– Frölunda under den 12 april? Ja, inte speciellt mycket. Det första, och kanske det mest viktiga är att du skapar ett spelkonto hos bet365. Det är en streamsida som under säsongen har visat ett flertag matcher från SHL och live.

När du har försäkrat dig om att du har ett konto inne hos denna kombinerade stream- och bettingsida så kan du snart även få tillgång till den hockey stream du vill se .

Du behöver även se till att ditt konto har pengar. Med det så behöver du göra en insättning om du är ny kund. Din insättning kommer absolut inte att försvinna när du börjar att live streama Brynäs – Frölunda. Istället så är din insättning till för att spela på odds och betting. Det innebär med andra ord att din SHL stream är helt .

Det sista, men kanske det viktigaste du bör tänka på när du ska se hockey via denna streamingsida av sport online är att du har en tillåten IP-adress. För flera av spelarna på bet365 så är IP-adressen blockerad. Detta p.g.a. att Cmore är den aktör i Sverige som har rättigheter att visa SHL i Sverige.

För att vara säker på att du är införstådd i det som gäller, så har vi skapat en punktlista. Den sammanfattar vad du behöver göra för att kunna streama hockey online. Den hittar du här ovanför!

brynäs-if-arena

Så tippar vi matchen!

Om vi ska se vilka förutsättningar som det finns för kvällens match i SHL, så hittar vi snabbt ledtrådar om hur vi ska spela på odds. Matcherna som Brynäs har spelat emot Frölunda under 2017 har varit väldigt många, och vi har därför en hyfsat pålitlig statistik för att kunna jämföra hockeylagen.

Statistiken talar knappt för Frölunda Indians, som för övrigt är favorittippade av oss att vinna SM-guldet i hockey & gå vidare till SM-final i SHL. Därför kommer vi att tippa på laget från Göteborg som vinnare i kvällens match. Detta trots att Brynäs IF har den knappa fördelen att inneha hemmais.

Vi har tidigare sett att det inte spelar speciellt stor roll vart matcherna spelas. Självklart är publiken en viktig faktor, men efter att de nu spelat fyra intensiva matcher mot varandra så tror vi att Frölunda inte har några problem att känna sig som hemma på Gavlerinken. Därför kommer vårt speltips att landa på Frölunda, och att de kommer att vinna matchen mot Brynäs under den fjärde semifinalen i SHL.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar