Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 31 aug, 2017

Brasilien – Ecuador: Se VM-kvalet från Sydamerika via stream

Kvalet till VM spelas över hela världen och är strukturerat på lite olika sätt. I Sydamerika är det en grupp i VM-kvalet som innehåller tio lag. De fyra första i gruppen går vidare till VM och det femteplacerade laget hamnar i playoff. Matcherna går att följa via live stream och hur du streamar Brasilien – Ecuador visar vi.

Brasilien är redan klara för fotbolls-VM men det ser tuffare ut för Ecuador. Tabellen är oerhört jämn och från andra till sjätteplats skiljer det sig bara fyra poäng. Så vill du se ett taggat Ecuador via live stream har du kommit rätt. Vi guidar dig till en bra live stream på kvalet till fotbolls-VM.

Neymar slår ut med händerna mot domaren

Kom igång med live stream på Brasilien – Ecuador idag

Det kommer att bli en spännande match för oss tittare som följer den via live stream. Ecuador är som sagt i stort behov av poäng och har i nattens match chans att gå om både Argentina och Chile om de två lagen förlorar.

Genom att skapa ett konto hos bet365 och göra en insättning får man tillgång till live stream på sport. Det är alltså inte bara matchen mellan Brasilien – Ecuador som går att följa via live stream utan flera matcher från kvalet till VM går att se via stream online hos bet365.

Innan denna matchen spelas så är det ett möte vi svenskar sett fram emot länge. Precis som denna matchen går även Bulgarien – Sverige att följa via live stream. Den startar 20:45 så missa inte Sveriges viktiga match för att hålla i gruppsegern.

I gruppen spelas det 18 matcher och har nu spelats 14. Så det är totalt 12 poäng kvar att spela om så mycket kan fortfarande hända. Det är bara Brasilien som är klara för VM-spel. Både Bolivia och Venezuela är båda eliminerade och har ingen chans att ta sig vidare.

Vi på sportal tipsar endast om seriösa och bra sidor med fotbollstreams. Givetvis är de lagliga och du kan alltid känna dig trygg när du väljer en stream vi rekommenderat.

Ecuador firar ett mål i fotbolls-VM

Brasilien är överlägsna

Brasilien har verkligen dominerat kvalet till VM under säsongen. De har vunnit tio matcher, spelat tre oavgjorda och förlorat en. De ligger nio poäng före tvåan Colombia och är nästan helt ohotade om förstaplatsen.

Även om Brasilien är så pass överlägsna som de är kanske det finns en möjlighet att de slappnar av på hemmaplan mot Ecuador. Ett läge som Ecuador verkligen måste ta vara på om de ska ha en bra chans att ta en direktplats till VM 2018.

Något som är lite förvånande är att Argentina ligger på en femteplats och är utanför direktkvalificeringen till VM. Argentina som alltid känns som ett lag som verkligen hör hemma i ett VM. Förmodligen kommer de att steppa upp nu de sista omgångarna när det verkligen gäller. Det är en spännande tabell att följa, precis lika spännande som att följa matcherna via live stream.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar