Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 4 feb, 2021

Beijer Hockey Games 2021– Guide & live streaming

Sverige Tyskland speltips stream JVM

Sverige kastar sig ut i en träningsturnering i ishockey. Detta igenom Beijer Hockey Games. Det är en serie där totalt 4 landslag gör upp i en miniserie. Lagen som är med i Beijer Hockey Games är Sverige, Finland, Ryssland och Tjecken. Ett litet mini EM i ishokcey skulle man kunna kalla turneringen.

Sverige kommer att spela tre matcher på fyra dagar. Vilket ger oss massor av hockey under den 11 – 14 februari

Läs gärna mer om matcherna och hur du kommer kunna streama hockey online under turneringens gång.

Vad: Beijer Hockey Games
Live stream: > Se alla matcher hos Viaplay
När: 11 – 14 feb
Vart: Malmö Arena
TV-kanal: TV6
Odds: Spela på matcherna hos bet365

Streama Beijer Hockey Games

En sida som kommer att ha alla live streams från Beijer Hockey Games är Viaplay. Denna streamsida kommer att visa alla de matcher som spelas. Inklusive när Tre Kronorna går in på isen. Där kommer du göras sällskap av svenska kommentatorer som ger sällskap under sändningarna.

Det kommer inte vara möjligt att streama sport från Beijer Hockey Games gratis. Istället så kommer det vara en turnering som är möjlig för alla med ett sportpaket hos Viaplay. Detta är något som kommer att kosta dig totalt 399 kr i månaden. Det ger inte bara tillgång till hockey streams från Beijer Hockey Games. Där ingår massor av annan sport som du kan se. Vad sägs om att streama hockey i NHL om nätterna? Viaplay har nämligen rättigheter att visa även dessa matcher.

Det finns ingen annan sida på nätet som vi hittar som kommer sända live från Beijer Hockey Games. Du kan smidigt och enkelt se hur du får tillgång till alla live streams hos Viaplay. Vi har skapat en lista med stegen du bör ta.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto
  • Köp sportpaketet
  • Streama Sveriges matcher i Beijer Hockey Games

Spelschema & program

För att kunna se när Sverige och Tre Kronor spelar sina matcher i Beijer Hockey Games så kan du ta hjälp av vårt program. Där kan du se ett spelschema med matcherna som ska spelas. Du ser även under vilken dag eller tid som de kommer att spela sina matcher.

11 feb

– Kl. 15:00: Ryssland – Finland
– Kl. 18:30: Sverige – Tjeckien

13 feb

– Kl. 12:00: Tjeckien – Finalnd
– Kl. 16:00: Sverige – Ryssland

14 feb

– Kl. 12:00: Ryssland – Tjeckien
– Kl. 16:00: Sverige – Finland
När alla matcher är spelade så kommer en tabell att upprättas. Den som tagit flest poäng vinner också hela Beijer Hockey Games.

Odds inför matcherna

Det kommer vara fullt möjligt att spela på odds inför matcherna som spelas i Beijer Hockey Games. Det kommer vara flera sidor som erbjuder betting. Vi kan dock rekomdendera dig att spela på odds inför hockeymatcherna i Beijer Hockey Games hos bet365. Det är en sida som alltid har bra odds på ishockey.

Att en tillsynes sömning turnering kan göras mycket intressantare med hjälp av odds och betting är knappast något nytt. Det är ger alltid en extra krydda till de matcher som spelas och som du följer på TV eller via live streaming.

  • Spela på alla matcher hos Bet365

Vad är Beijer Hockey Games

Matcherna som spelas i Beijer Hockey Games kan jämföras med en uppvärmning inför kommande ishockey VM 2021 matcher i spelschemat (streams). Turneringen kan ge tränaren chansen att kolla mer noga på de spelare som kan planeras vara med i den kommanden VM-truppen.

Tidigare så kallades Beijer Hockey Games för Sweden Hockey Games. Denna turnnger har blivit ganska välkänd genom åren – och kan få ett stort intresse. Turneringen spelas alltid i Sverige och målet är att ha de bästa ishockeynationer som finns i Europa.

Oftast spelas denna turnering i Globen. I år så har man flyttat ner det till Malmö – närmare bestämt i Malmö Arena. Där kommer alla spelare att sättas i en så kallad ”bubbla” för att inte bli infekterade av coronaviruset. Detta innebär självklart att det inte kommer bli några biljettter sålda till matcherna. Detta pga regeringens beslut om folksamlingar.

Istället så får du njuta av alla matcher via en TV-kanal eller streams på nätet. Det är inte helt fel det heller!

Sveriges chanser att vinna?

Det är lite svårt att kunna ta tempen på lagen som spelas i Beijer Hockey Games 2021. Lagen är oftast fyllda med talanger från ländernas interna ligor. Det gör det svårt att veta vilket motstånd Sverige egentligen ställs emot.

Sverige brukar göra bra ifrån sig i denna turnering. Att dessutom spela matcherna på hemmaplan är något som verkligen kan höja chanserna.

Vi tror och hoppas att det kommer stå mellan Sverige – Finland i den sista matchen. Då blir den en final mellan våra nationer om vem som står kvar som vinnare för turneringen.

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar