Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 18 dec, 2017

Streama Bayern Munchen – Dortmund: Live från tyska cupen

Ett stormöte i Tyskland knackar på dörren. Det är de ständiga mästarna Bayern Munchen som ska ta emot Borussia Dortmund på Allianz Arena.

Det finns naturligtvis möjligheter för dig att kunna streama Bayern Munchen – Dortmund live online. Du kan bara läsa vidare i vår artikel kring matchen i tyska cupen. Den kommer nämligen guida dig till rätt sida som erbjuder live streaming till matchen.

Vi anser att det inte kan bli en bättre match mellan två lag i Bundesliga än det här. Därför kommer åtminstone vi på redaktionen att se Bayern Munchen – Dortmund via live stream.

  • Avspark: Den 20 december, kl. 20:45
  • Arena: Allianz Arena
  • Turnering: Tyska Cupen
  • Live stream: bet365

Se tyska cupen live

En sajt som har alla rättigheter som kräs för att sända live från tyska cupen är bet365. Det är en sida som länge valt att bland odds med live streaming.

Varje år så kommer du att kunna streama fotboll från många olika håll och kanter i Europa. Bland annat så kommer du att kunna se live streams från La Liga, Serie A, Bundesliga och Ligue 1 hos sajten.

Där kommer man heller inte göra undantag när de allra bästa och hetaste matcherna spelas. Vilket innebär att du till exempel kan streama Barcelona – Real Madrid i El Clasico.

Inte heller när de två största lagen i Tyskland ska göra upp i Tyska Cupen kommer det ske några undantag. Därför är det just bet365 som du bör använda för att se Bayern Munchen – Dortmund stream.

Att se fotboll streams online med bet365 är inte . Det krävs nämligen att du som medlem gör en insättning. Ser du till att ha minst 50 kronor på ditt spelkonto så låser du upp alla live streams som finns hos bet365. Dessa pengar kommer sedan inte försvinna i avgift för att streama Bayern Munchen – Dortmund.

Istället så kan du använda dina pengar för att vinna ännu mer pengar på odds.

Här nedaför går vi genom vilka steg som du bör ta dig förbi innan du sänder matchen mellan Bayern Munchen – Dortmund i Tyska Cupen 2017/18.

  • Ta dig vidare till bet365
  • Logga in eller skapa konto
  • Sätt in pengar att spela med
  • Se Bayern Munchen – Dortmund live stream

Mer tysk fotboll!

Som medlem inne hos bet365 så kommer du kunna hitta live stream till mycket mer tysk fotboll än bara denna enskilda match.

Som medlem så kommer du att kunna streama Bundesliga. Det är inte bara några enstaka matcher. Inne hos bet365 så har de dukat upp med alla matcher under hela säsongen.

Det passar perfekt för dig som är lika intresserad av tysk fotboll som vi är. Bundesliga är en ständigt växande liga som med hjälp av Bayern Munchen och Borussia Dortmund kan brösta upp sig mot andra storlag från Premier League, Serie A och La Liga.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar