Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 27 sep, 2017

Streama BATE Borisov – Arsenal: Live i Europa League

En av de mer heta matcher som spelas i Europa League denna vecka är Bate Borisov – Arsenal. Det är en match som vi kommer hålla extra koll på.

Därför kommer vi här visat dig vart du kan streama Bate Borisov – Arsenal online. Fortsätta gärna läsa vår artikel om även du skulle vilja se matchen via live stream.

Här kommer vi nämligen kunna hjälpa dig att kunna hitta en Bate Borisov – Arsenal stream, eller vart matchen kommer att sändas på TV.

  • Avspark: Den 28/9, kl. 19:00
  • Arena: Borisov Arena
  • Visas hos: Dplay & Eurosport

Se BATE Borisov – Arsenal live!

Om du inte befinner dig i närheten av arenan i Vitryssland där matchen kommer att spelas, så rekommenderas du till andra knep för att se matchen live.

Det kan då vara bra att ta hjälpa av Bate Borisov – Arsenal stream på nätet. För att hitta till en sådan så kan det vara bra med lite hjälp. Vi kan här avslöja att matchen kommer att visas inne hos Dplay och Eurosport. Det är två streamingsidor som inte bara erbjuder dig att streama BATE Borisov – Arsenal.

Förutom en live stream till BATE Borisov – Arsenal så kommer det finnas mer matcher att se hos Dplay och Eurosport. Vad sägs till exempel om att kunna se alla de bästa matcherna från Europa League på en och samma sajt.

Dessa två sidor kommer även att kunna hjälpa dig med att sända Östersund – Hertha Berlin live stream & på TV.

Att börja streama Europa League är inte speciellt svårt, och inte speciellt kostsamt för dig. Att få tillgång till Europa League streams på nätet kräver endast att du är medlem, samt har premium. Ett premium inne hos Dplay eller Eurosport kostar dig endast 79 kr i månaden.

Med ett premiumkonto så kommer du utan problem att kunna streama BATE Borisov – Arsenal den 28/9. Se till att du är väl förberedd så du slipper stressa bara några minuter innan matchen ska börja.

  • Gå till Dplay eller Eurosport
  • Skapa konto & uppgradera till premium
  • Gå till alla live streams
  • Börja streama BATE Borisov – Arsenal

Inne hos Dplay så kommer du även kunna streama Sveriges landslag i VM-kval. Det kan vara bra att veta innan du går till deras sajter för att skapa ett nytt konto.

Enkel match för Gunners?

Inför matchen så är det säkert många som tror att det kommer bli en enkel match för Arsenal. Vi är inte lika säkra på att deras match i Europa League kommer bli så enkel som många andra tror.

Det är långt ifrån att Arsenal bara ska åka till Vitryssland och ställa ut skorna. För att vinna så krävs det att hålla hög skärpa i sitt spel.

All press kommer nämligen ligga på att Arsenal ska plocka hem matchen. BATE Borisov kan avslappnat spela på sin hemmaplan inför sin hemmapublik.

Oddsen som finns på att BATE Borisov ska klara av att spela minst oavgjort är lite väl bra för att vi ska låta bli att spela på odds i matchen.

Spela oavgjort i matchen – Odds: 4.50

Det odds som vi plockat fram kommer från bet365!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar