Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 18 jul, 2019

Streama Ballymena United – Malmö FF: Se matchen via live stream

Malmö spelar returen i första kvalomgången till Europa League. Vi visar hur ni bär er åt för att streama Ballymena United – Malmö FF.

Det är väldigt enkelt att titta på Ballymena United – Malmö FF på nätet. För att se matchen live är allt du behöver göra att skapa ett konto på Viaplay, välja ett sportabonnemang som erbjuder Europa League-kval live streams och leta rätt på matchen.

Läs vidare och se hur du gör för att se Ballymena United – Malmö FF på nätet!

Vill du titta på fotboll? Gör det på Bet365!

Streama fotboll och spela på Ballymena United – Malmö FF på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Ballymena United – Malmö FF live

För att titta på Ballymena United – Malmö FF direkt på nätet behöver du ett konto på Viaplay. När du skapat det väljer du sportabonnemanget, för att på så sätt låsa upp sportsändningarna. Då kan du njuta av att se Europa League-fotboll av hyfsad kvalitet.

Titta på din Ballymena – Malmö live stream direkt från valfri plattform. Kolla matchen från mobil, dator eller surfplatta.

  • 1. Gå in på Viaplay
  • 2. Skapa ett konto och välj ett sportabonnemang
  • 3. Titta på Ballymena United – Malmö FF via live stream

Titta på Ballymena United – Malmö FF på TV

Ingen kanal sänder matchen på TV, utan det är bara Viaplay som sitter på rättigheterna att visa matchen. Du behöver därför ha tillgång till ett Viaplay-konto för att kunna se Ballymena United – Malmö på lagligt vis.

Inför matchen

Malmö FF vann det första mötet med hela 7-0, och det är med andra ord så gott som avgjort redan. Att Ballymena vänder detta lär knappast ske.

Det återstår att se om tränare Uwe Rösler väljer att lufta lite yngre spelare, eller åtminstone spelare som vanligtvis sitter på bänken. Vi tänker då särskilt på en sådan som Romain Gall, som är en bevisad kvalitetsspelare men som inte fått chansen särskilt många gånger av Rösler.

Ikväll spelas även IFK Norrköping – St. Patricks Athletic, en match vilken ni kan läsa mer om via länken.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar