Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 16 dec, 2016

Athletic Bilbao – Celta Vigo: Se John Guidetti från start!

Matchen mellan Athletic Bilbao – Celta Vigo går att streama live & på nätet. Skulle du vilja se John Guidetti och hans lag Celta Vigo spela mot tabellkonkurrenten Athletic Bilbao. Följ då våra enkla tips för att se La Liga live streams online.

I Sverige är anfallaren John Guidetti väldigt populär. Trots att han inte riktigt alltid presterar på topp i matcherna, fungerar han som en otrolig energispridare för hans lag. Denna positivitet har spridit sig till Celta Vigo.

Att streama matcher med Celta Vigo blev ganska populärt sedan John Guidetti fick en plats i startelvan. Det är nu inte bara i Sverige som John Guidetti är populär. Även fansen i Spanien börjar flörta med svensken.

Avspark: 19/12-2016, kl: 20:45
Arena: San Mames
Visas hos: Bet365 livestreaming

san mames

Streama fotboll från La Liga

För att få tillgång till lagliga streams från Spanien så rekommenderas du att skapa ett konto hos Bet365. Denna bookmaker ger dig massor av sjyst sport som du kan streama live.

Bet365 har på senare tid börjat erbjuda sina medlemmar La Liga live streams online. Det är ett perfekt sätt för dig att alltid kunna få tillgång till intressanta och jämna fotbollsmatcher från spanska ligan.

Det enda du behöver tänka på är att fixa chipsen. Resten löser Bet365!

Bettingsajten lämnar inga matcher från La Liga (Primera Division). Vilket innebär att du kommer att kunna hitta Athletic Bilbao – Celta Vigo live streams bland dina alternativ.

Så här gör du gör du för att streama Athletic Bilbao – Celta Vigo ..

  • Gå vidare till Bet365 från oss
  • Skapa ett spelkonto
  • Gå till Bet365 live streams
  • Hitta matchen mellan Athletic Bilbao – Celta Vigo
  • Starta matchen!

Vi bettar på John Guidetti!

För att det ska bli ännu roligare att följa matchen mellan Athletic Bilbao – Celta Vigo så lägger vi in ett speltips på nätet.

Du kan naturligtvis även spela på matchen inne hos Bet365. Ta hjälp av live betting eller odds för att öka spänningen.

Denna gång har vi valt att Celta Vigo ska vinna matchen. Det är inte speciellt troligt, då Athletic Bilbao har haft en bättre säsong hittills och sitter inne på en mer talangfull trupp.

Däremot så spelar vi på ett högt odds. Därför hoppas vi nu att John Guidetti och hans lag kan vinna matchen, och ge oss en skön utbetalning!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar