Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 14 mar, 2019

Arsenal – Rennes: Live stream, TV & speltips

Ikväll den 14 mars så kommer vi kunna streama Arsenal – Rennes live från Europa League. Denna match kommer avgöra vilket av lagen som tar sig vidare mot kvartsfinal.

Här kommer vi inte bara tipsa om hur du kan se Arsenal – Rennes stream och på TV. Vi kommer även hjälpa dig med ett speltips med de odds som vi kommer spela på under kvällens match.

Så läs vidare i denna artikel för att både kunna få ett speltips på matchen, men även tips på hur du kan sända Arsenal – Rennes live stream online.

Streama fotboll live & spela på odds i Europa League hos Unibet

Sätt in pengar & börja streama sport live!

 • Datum & tid: 14 mars, kl. 21:00
 • Arena: Emirates Stadium
 • Bettingtips: Arsenal vinner båda halvlekarna (Odds = 1.72)
 • Förra matchen: 3-1 till Rennes

Streama Arsenal – Rennes i Europa League

Det är inte mycket som krävs för att du ska kunna få fri tillgång till att streama matcher i Europa League. Faktum är att det inte bara finns en streamsida för att kunna se Arsenal – Rennes live. Utan två.

Du kan nämligen välja mellan både Dplay och Eurosport Player. Båda dessa tjänster kommer att sända Arsneal – Rennes via streaming online.

Det är däremot ingen av dessa två tjänster som ger dig möjligheten att streama Europa League gratis. För att kunna se matcherna så krävs nämligen att du har ett abonnemang. Detta abonnemang kommer att kosta dig 79 kr i månaden. Vilket vi anser är mycket värt för att kunna se Arsenal – Stade Rennes live.

Här ger vi dig de steg som du bör ta dig igenom för att så snabbt som möjligt kunna se matchen under den 14/3.

 • Gå till Dplay
 • Skapa ett konto
 • Köp ett abonnemang (79 kr)
 • Se alla matcher i Europa League via live streaming

Om du hellre sänder Arsenal – Rennes på TV. Då kan vi tipsa dig om vilken TV-kanal som sänder matchen. Det är ingen mindre än Kanal 9 som kommer att stå för sändningen. Denna TV-kanal finns redan hos många hushåll. Vilket innebär att många kan se Arsenal – Rennes gratis på TV, istället för att streama på nätet.

 • TV-kanal: Kanal 9
 • Matchstart: 21:00

Speltips inför matchen

Mycket talar för att Arsenal ska ta hem segern hemma på Emirates Stadium. Det räcker däremot inte med att Arsenal bara vinner, utan det krävs att man klarar av den målskillnad som finns mellan lagen.

I dagens läge står det 3-1 till Stade Rennes som överträffade sig själv i det första mötet. Det krävs nu att Arsenal vinner med 2-0 för att gå vidare. Detta tack vare det bortamål som Arsenal lyckades få in.

Denna uppgift är inte superenkel, men inte heller jättesvår. Arsenal har siktiet helt klart inställt på att spela offensivt och försöka få in åtminstone ett mål innan den första halvleken är slutförd. Därför kommer vi spela på ett odds som innebär att Arsenal ska vinna både första och andra halvlek. Till detta speltips så får vi fram oddset – 1.72. Ett odds som vi tycker är spelvärt. Tycker du att detta odds är för lågt så kan vi rekommendera dig att blanda in andra matcher från kvällens omgång i Europa League.

 • Speltips: Arsenal vinner båda halvlekarna
 • Odds: 1.72
 • Bettingsida: bet365

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar