Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 29 jun, 2017

Andy Murray skadad fyra dagar innan Wimbledon

Andy Murray som vann fjolårets upplaga av Wimbledon har problem med skador bara fyra dagar innan Wimbledon. Han har inte visat prov på någon storform de senaste dagarna heller för den delen. Han förlorade mot Jordan Thompson som är rankad 90 på världsrankingen i en förturnering till Wimbledon.

Sedan skulle Murray spela en uppvisningsmatch som han drog sig ur, om det var på grund av regnet eller känningar i höften är oklart. Enligt honom själv var det en ren försiktighetsåtegärd, men om det är hela sanningen vet vi inte. Det som står klart är iallafall att Murray har problem med höften som ömmar. Om det kommer påverka tävlingen som startar om fyra dagar återstår att se.

Andy Murray Wimbledon

Andy Murray är en av de stora favoriterna

Ser man till spelbolagen är han en av de som har lägst odds. Trots händelserna de senaste dagarna är oddset på Andy Murray fortfarande oförändrat. Om det håller sig i fyra dagar till är fortfarande oklart och vi förutspår att det kommer att höjas något närmare turneringen.

Med tanke på att han är rankad etta i världen och vann Wimbledon för ett år sedan är det ingen hemlighet att han är en av favoriterna. Men hur bra han är med känningar i höften mot motstånd som Roger Federer och Rafael Nadal är det ingen som vet.

Förhoppningsvis får han bukt med sina skador och kan komma ut hel och fräsch om fyra dagar och utmana om titeln i år igen.

Andy Murray Wimbledon 2017

Följ Wimbledon direkt via live stream

Det finns mängder av möjligheter till att följa tennis från Wimbledon via live stream. Klickar du på länken får du redan på all nödvänding information om hur du kan följa varje slag av turneringen.

Den största favoriten av alla är dock inte Andy Murray utan Roger Federer. Vill du se en av tidernas bästa tennisspelare i otrolig form bör du följa Federer via live stream under Wimbledon.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar