Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 31 aug, 2017

Alexander Axén – Ny profil hos Cmore

Den tidigare tränaren för Örebro SK har fått ett nytt jobb. Han kommer lämna sina tränaruppdrag i ÖSK för att bli expertkommentator hos Cmore.

Enligt Alexander Axén så var det inget svårt val alls allt göra.

”När Cmore hörde av sig så tvekade jag inte en sekund”

Det säger Alexander Axén till Sportbladet efter att de sökt en kommentar från den gamla tränaren för Örebro SK.

Expertkommentator hos Cmore

Det är inget ovanligt att gamla spelare eller tränare går över till TV efter att de avslutat sina uppdrag. Alexander Axén är en ganska känd profil inom fotbollen i Allsvenskan, och har tränat stora lag som GAIS, Örebro SK och IK Start i Norge.

Flera andra tränare så som Hasse Backe och Niklas Wikegård har tagit klivet från tränar-yrket till att bli expert inne hos Cmore.

Många menar på att Alexander Axén har den karisma och de kunskaper som krävs för att vara en av expertkommentatorer som finns med oss bland Cmores sportsändningar.

Främst ansvar kommer Alexander Axén få när det kommer till fotboll i Allsvenskan. Han förväntas nu finnas med i den studio som håller koll på matcher i Allsvenskan.

Det är ännu oklart om exakt vilken roll som Alexander Axén kommer att få. Det lär vi snart få reda på så fort Allsvenskan startar efter att landslagslagsuppehållet tagit slut.

Om du vill läsa mer om de bästa expertkommentatorerna i Sverige enligt vårt tycke, så hittar du en topplista vi skapat via länken.

Streama sport hos Cmore!

Cmore är en av de aboslut populäraste streamingstjänster som vi har i Sverige. Det är inte speciellt konstigt. Cmore har nämligen valt att erbjuda alla sina kunder det bästa från den svenska sporten.

Det innebär med andra ord att det är här som vi kan streama Allsvenskan, eller få direktsäningar från Superettan.

Det är inte bara fotboll som Cmore kommer att stå till tjänst med. Det kommer även finnas massor av hockey från SHL att streama live på nätet.

Med andra ord så gäller det att du har ett konto hos Cmore om du vill kunna följa med bland den bästa sporten från Sverige.

Lasse Granqvist – Fortfarande kungen av svenska kommentatorer

Är det en kommentator eller sportprofil i Sverige som vi vill lyfta fram lite extra så är det Lasse Granqvist. Han är enligt oss den i särklass bästa kommentatorn vi har i Sverige.

Om vi skulle kunna välja så är det Lasse Granqvist vi allra helst vill ha i högtalarna under att en fotbolls- eller ishockeymatch pågår.

Hans härliga engagemang och hans förmåga att kunna trolla med ord är underbar. Dessutom är han väldigt skicklig på att rapportera live från matcher, samtidigt som han blandar in en stor portion humor.

Lasse Granqvist står för flera roliga sportcitat genom åren han kommenterat sport!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar