Den sextonde april år 2019 vann Ajax över legendariska Juventus. Hela världen chockades över att ett så ungt och oerfaret lag som Ajax skulle åstadkomma detta.

Ungdomlighet förknippas med något bra i vårt samhälle. Den unga betraktas som snabbare, kvickare och framförallt uthålligare. Men den unge saknar erfarenhet, vilket är också en viktig ingrediens i dagens fotboll. Ajax klarade sig ändå. Matchen var fylld av uppoffrande glidtacklingar, en eggande press och en fantastisk laganda hos Ajax. Ronaldo fick knappt andas.

Trots att Ajax inte är så erfarna visade de att det går att opponera sig mot giganter och löpa in i ytor som medförde en hög risk. Framfusiga Ajax utmanade inte enbart Juventus, men också fotbollens fysik och dess lagar genom att ta höga risker som i sin tur kunde få katastrofala konsekvenser. Dagens fotboll på högsta nivå utmärks av att man väljer det säkra före det osäkra, det är ett kännetecken. Så är det bara. En av dessa farliga risker som visade på oerfarenhet var att Ajax mittfält ställde sig som en linje långt ifrån backlinjen, vilket i sin tur skapade ett stort glapp mellan backlinje och mittfält. Hade Juventus märkt detta, kunde Ronaldo spelat rollen som falsk nia, och bygga upp därifrån. Istället smög Ronaldo bakom backlinjen och väntade på ett godtyckligt läge.

Ajax har återkommande i säsongen visat sig kapabla att leka med de andra i sin egen liga Eredivisie. Trots att Champions League är svårare hade Ajax inga problem med att implementera sin taktiska ide som sedan gav resultat. Nu väntar Tottenham för Ajax, och om Ajax vinner den matchen har de skrivit ytterligare historia.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 100 000 evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se