Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 19 okt, 2017

Streama AC Milan – AEK Aten: Live från EL

Den italienska storklubben AC Milan hade gärna spelat i Champions League i år. Det lyckades de inte med, utan kommer istället spela matcher i Europa League.

Nästan match som Milan har på schemat är mot AEK Aten. Vi kommer här hjälpa dig att streama Milan – AEK Aten i Europa League. Det enda du behöver göra är att ta hjälp av våra tips för att sedan kunna starta din Milan – AEK Aten live stream.

Detta är en av de matcher som vi på Sportal anser vara hetast under kvällens omgång. Se till att inte missa matchen som startar 21:05 den 19/10.

  • Avspark: Den 19/10, kl. 21:05
  • Arena: Giuseppe Meazza-stadion
  • Visas hos: Dplay & Eurosport
  • Live odds: bet365
  • TV: Eurosport 1

Milan – AEK Aten stream

Det är inga konstigheter med att hitta en live stream som hjälper dig att sända AC Milan – AEK Aten. Det finns nämligen inte bara en streamingsida som sänder matchen, utan två.

Det innebär att du kan välja mellan Dplay och Eurosport innan du ska börja streama Milan – AEK Aten live på nätet.

Många vill gärna kunna streama Europa League matcher. Frågan är bara om detta egentligen är möjligt.

Tyvärr så kommer varken Eurosport och Dplay erbjuda dig att se Milan – AEK Aten stream . Det innebär att du behöver köpa matcherna via pay-per-view eller se till att du har premium på minst en av dessa sajter.

Att skaffa premium inne hos någon av dessa sajter är enkelt. Däremot så är det bra att du känner till att det först och främst krävs att du är medlem. Att bli medlem inne hos dessa sajter är , men att köpa premium för att kunna streama Milan – AEK Aten kostar dig 79 kr.

Självklart så kommer du inte bara att få tillgång till en stream mellan AC Milan – AEK Aten. Som premiummedlem så kommer du även att kunna se andra matcher från Europa League. Där bland annat Östersund – Athletic Bilbao stream. Vilket passar perfekt ikväll då lagen spelar på olika tider.

Här går vi snabbt genom de punkter som du bör använda dig av för att kunna se matcher i Europa League.

  • Skapa konto hos Dplay eller Eurosport
  • Bli premiummedlem (79 kr)
  • Gå till alla Europa League streams
  • Streama matchen mellan Milan – AEK Aten

Inför matchen

När vi kollar till matchen mellan Milan – AEK Aten så ser vi ett lag som favoriter. AC Milan är på förhand tippade att vinna matchen, vilket inte överraska speciellt många.

Tabelläget i grupp D, där vi hittar dessa två lag är tight. Milan leder gruppen med maximala 6 poäng. Bakom skuggar just AEK Aten med 4 poäng. Det innebär att om grekerna gör en stor insats, och vinner matchen. Då petar de ner AC Milan till en andra plats.

Behöver du mer förutsättningar som är mer djupgående inför matchen. Då kan du läsa vårt speltips & odds inför Milan – AEK Aten.

Perfekt för dig som även tänkt att spela på betting inför Europa League ikväll!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar