Live betting - Spela på odds live på nätet

live-betting-odds-på-nätet

Här kollar vi in alla de bettingsidor som erbjuder dig att spela på live odds. Vi kan jämföra de de bästa sidor i Sverige som har live betting bland sina odds.

Att spela med live betting innebär att du spelar på odds i redan påbörjade matcher. Under tiden som matchen pågår så kan du placera spel om hur du tror matchen kommer att sluta.

Det blir allt vanligare i Sverige att spela live betting. Därför tror vi många kan ta hjälp av vår topplista med live betting sidor.

Bästa live betting sidor

I vår lista med bettingsidor med live odds så finns endast spelbolag som har svensk licens. Vi tipsar endast om svenska live betting sidor som håller en högre klass än sidor utan spellicens i Sverige.

 

 • tick mark Användarvänligt
 • tick mark Stort utbud av odds
 • tick mark Oddsboostar

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor: Läs här

 • tick mark Världens största bettingsida
 • tick mark Högklassiga live streams
 • tick mark Några av de bästa oddsen

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

 • tick mark Grymt utbud
 • tick mark Live streams av sport
 • tick mark Spela med Swish

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor: Läs här

 • tick mark Snygg spelsida
 • tick mark Roliga intiativ
 • tick mark Bra oddsnivå

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor: Läs här

 • tick mark Stor sponsor inom svensk idrott
 • tick mark Live streams av sport
 • tick mark Fokus på låga divisioner

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor: Läs här

 • tick mark Trovärdig spelsida i Sverige
 • tick mark Roliga kampanjer & gåvor
 • tick mark Spela med Swish
 • tick mark Svenskt spelbolag från 1963
 • tick mark Live streams av sport
 • tick mark Stora erbjudanden & kampanjer

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor: Läs här

Live betting bonusar

Här tar vi en snabb överblick om de sidor med live betting som vi anser har en riktigt bra bonus. På dessa sidor kan du kombinera att spela live odds med en bonus.

Bland alla erbjudanden hos bettingsidor med live odds så hittar vi en stor variation. Här kan du spela direkt med riskfria free bets eller varför inte spela med en odds bonus utan omsättningskrav. Vi hjälper dig att hitta rätt.

 • Hajper – 500 kr i Ultrabet (gratis spel)
 • Bet365 – 1250 kr i spelkrediter
 • ComeOn – 100% upp till 1000 kr
 • Snabbare – 1000% upp till 2500 kr
 • Expekt – Gratis bet på 1500 kr
 • CampoBet – 120 kr i gratis spel
 • Casinostugan – 100% upp till 1000 kr

Om du vill ha ännu mer info eller tips på riktigt bra odds bonusar så har vi en guide. Där kan du läsa allt som har med bonusar hos bettingbolag att göra. Där kan du hitta fler – och bättre bonusar för just dig!

Vad är live odds?

Vill du spela på matcher som redan har påbörjats? Eller bara vill få en överblick av matchbilden innan du placerar dina odds? Då är live betting något som du borde kolla upp.

Att spela live på betting innebär att du kommer spela på live odds. Under tiden som en match pågår så kommer din bettingsida att uppdatera oddsen i realtid. Du erbjuds därför att placera live odds på anpassad betting under stridens hetta.

Vi anser att det ger dig mycket större frihet att spela på live betting. Det händer ofta att man inte riktigt hinner med att spela på oddsen innan spelstoppet för matchen aktiveras. Du slipper nu att anpassa dig efter spelstopp – med live odds kan du själv bestämma när du vill lägga in dina spel.

För att spela på live betting online så krävs det att matchen du vill spela på har startat. Det går naturligtvis inte att spela på live odds inför – eller efter en match.

Live betting är en form av spel på odds som är kopplat till pågående matcher. Du kan med live odds kunna placera spel under tiden som en match spelas i realtid.

Så spelar du live betting online

Att komma i gång med att spela på live odds hos bettingsidor är inte svårt alls. Här kommer vi att grundligt förklara hur du kommer igång med live betting på nätet. Du hittar allt som krävs att göra här nedanför.

Det allra första du bör göra är att hitta en bettingsida med live odds. Du kan självklart använda dig av vår lista eller bonustips för att hitta en lämplig sida att spela hos. När du gjort en mindre efterforskning om vilka bettingsidor som har live odds – så bördu jämföra. Det kan skilja ganska mycket mellan de sämsta – och de bästa sidor med live betting. Därför är det viktigt att jämföra funktioner, bonusar eller liknande för de olika spelbolagen.

När du väl har bestämt dig för vilken live betting sida du vill spela hos – kan du enkelt bli medlem. De flesta betsidor har idag gjort det möjligt att spela betting utan konto & registrering. Vilket gör det ännu enklare och snabbare att komma igång med odds.

När du väl har ett login hos din nya bettingsida – så kan du göra en insättning. Detta krävs för att aktivera de allra flesta bonusar – eller för att du ska kunna spela på odds. Har du pengar att spela för så bör du ta dig vidare till alla live odds. De finns normalt tillsammans med alla de övriga oddsen som finns. Inte sällan kan du sortera fram all live betting med hjälp av flikar eller länkar.

Sedan placerar du dina spel som du önskar i pågående matcher. Sedan kommer du behöva vänta en stund för att se om ditt speltips stämmer med verkligheten.

För att göra det så enkelt som möjligt för dig att spela live betting online så har vi alla punkter här.

 1. Hitta en lista med bettingsidor med live odds
 2. Jämför sidorna – och hitta den bästa för dig
 3. Gå vidare till bettingsidan
 4. Bli medlem & registrera dig med BankID
 5. Gör insättning och hämta bonus
 6. Gå till alla odds
 7. Sortera fram alla matcher för live betting
 8. Placera ditt spel!

Spela live på sport

Att spela på live odds fungerar att göra på de allra flesta sporter som finns hos bettingsidorna. Det är utan tvekan allra mest populärt att spela på live betting inom fotboll. Det är nämligen den klart största och populäraste sporten att spela odds på överhuvudtaget.

Utöver fotboll så finns det live betting inom många andra sporter. Här kollar vi upp skillnader och likheter att spela på odds live i olika sporter som är populära i Sverige.

Fotboll

Klart största sporten för både vanliga odds – och live betting. Det är många som uppskattar att spela på odds under pågående matcher när det kommer till fotboll. Det är ganska enkelt att få en tydligare matchbild efter att du följt matchen via fotboll streams eller på TV.

Det är möjligt att spela på live betting för alla de största ligorna – så som Allsvenskan, Premier League, Champions League, VM, EM, Serie A, La Liga och många andra. Vanligaste oddsen att spela på är fulltidsresultat.

Tennis

Att spela live odds på tennis kan kräva att du som spelare är ganska snabb. Det finns många som har satt i system att lägga insatser på vem som vinner nästa boll – eller kommer göra nästa serve-S.

Tennis är en sport som kommer kan snabbt ge resultat för dina spel. Det är alltid en liten extra risk för att spela bort mycket pengar under en och samma match. Att spela många små spel på live odds kan både vara fördelaktigt – men också tvärtom. Självklart beroende på vilka resultat du får av din tennis live betting.

Ishockey

Sporten ishockey bjuder på tre perioder som öppnar upp för många periodsspel. Du som tittar på hockey live streams kan flera gånger vara sugen på att spela på odds för vilket lag som vinner nästa period.

Andra former av hockey live odds kan vara att spela på nästkommande utvisning eller mål. Det finns många alternativ på live betting för dig som är intresserad av hockey.

Basket

Basket är en väldigt svängig sport med många mål. Det skapar flera oddsspel. Det kan vara om vilket lag som först kommer upp till 10 poäng eller kommer att få nästa straffkast. Hos flera bettingsidor kan du även följa matcherna via live streaming eller via en grafik.

Basket är ingen populär sport i Sverige – men det lockar ofta till spel på betting. Inte minst för de spelare som älskar spänningen med live odds.

Bettingsidor med både live odds & streams

Vi på Sportal.se tycker det allra bästa viset att spela på live betting är när du samtidigt har möjligheten att titta på matchen. Det gör man normalt via live streaming på nätet eller på TV kanaler.

Det finns flera bettingsidor som nu har mixat ihop sport live stream med live odds. Som du säkert kan räkna ut så skapar detta en perfekt lösning för dig som vill spela live på sport odds.

Genom att vara medlem hos en sida som har både live betting och live streams så kan du följa dina bettingtips och bets på bästa vis. Att både kunna spela live på odds – samtidigt som du kan sända matchen på samma sida är grymt bra!

Många bettingsidor som har live streaming har sett till att bygga ut sitt utbud av sport. På några av de bästa och största sidorna kan du därför hitta massor av stora matcher från t.ex. La Liga, Serie A, NHL, NBA eller ATP-turneringar.

Du hittar en sammanställning av alla bettingsidor som har gratis live streams från sporter du kan betta på.

Bettingsida Live odds Streaming
Bet365 live streams Ja Ja – Champions League-kval, Serie A, La Liga, Bundesliga, NHL, NBA m.m.
Betsson live streams Ja Ja – Serie A, La Liga, Bundesliga, NHL, NBA m.m.
Unibet live streams Ja Ja – Serie A, La Liga, Bundesliga, NHL, NBA m.m.
NordicBet live streams Ja Ja – Serie A, Ligue 1, Bundesliga, NHL, NBA m.m.
Hajper live streams Ja Ja – Serie A, Ligue 1, Bundesliga, DHL, NBA m.m.

Info om live bets

Det var i mitten av 00-talet som de första bettingsidorna började erbjuda live odds på sport. Det kom ut som en stor succé – och var något som spelare snabbt omfamnade. Några av de sidor som låg i framkanten för live betting i Sverige var Bet365, Betsson och Unibet.

Det som har möjliggjort alla dessa spel inom live odds är plattformarna som arbetar med att ta fram odds till bettingsidor. Några av de mest kända oddsplattformar för live betting är Kambi och SBtech. Dessa företag tar hela tiden fram odds för matcher – även på de matcher som redan pågår. Det är plattformar som väljer vilka odds som finns för olika matcher – inte bettingsidorna själva.

Svar & frågor om live odds

För att få koll på de mest vanliga frågor som finns kring live odds & betting så har vi samlat ihop de mest ställda frågorna inom området.

Vad är live odds?

Live odds är en form av betting som låter dig spela på redan pågående matcher. Du kan t.ex. i halvtid av en fotbollsmatch lägga ett bet på slutresultatet

Vilka bettingsidor har live odds i Sverige?

Nästan alla oddssidor som har svensk spellicens erbjuder dig att spela på live betting. Det är mer ovanligt att inte ha live odds – än tvärtom.

Vilka sporter kan jag spela på live?

Det finns live odds i de allra flesta sporter. Det går att spela live betting inom fotboll, basket, tennis, ishockey, volleyboll, handboll, Formel 1 och mycket mer.

Vilken sida har bäst live betting?

Vi rekommenderar alltid Bet365, Unibet eller Betsson för dig som vill spela på live odds. Dessa sidor låg i framkant i Sverige när de började erbjuder odds att spela live på.

Kan jag spela live odds med min bonus?

Ja – de flesta välkomstbonusar ute på nätet brukar vara möjliga att använda på live betting. Det kan dock alltid vara bra att kolla in bonusregler och krav för dina erbjudanden.


Andra nyheter

Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg

Jimmie.Nyman

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.