Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 10 nov, 2020

Uppgifter: Malmö FF ute efter Selmani

Mamlö FF - Mjällby AIF

Enligt uppgifter till Sportal är Malmö FF intresserade av Varbergs succéanfallare Astrit Selmani.

Guillermo Molins lämnade i somras, och det är ännu osäkert om man kommer att lyckas köpa loss Isaac Kiese Thelin. Dessutom är för tillfället utlånade Marcus Antonsson ingen favorit hos tränaren Jon Dahl Tomasson. Nu håller Malmö FF på att sondera terrängen efter förstärkning på anfallssidan, och verkar ha fastnat på sin man.

Enligt uppgifter med god insyn i MFF vill ”Di Blåe” köpa Varbergs BoIS anfallare Astrit Selmani, som har kontrakt med Varberg över säsongen 2021. 23-åringen har gjort en succéartad debutsäsong i Allsvenskan, och är skytteligatrea. I den senaste omgången sänkte han Hammarby med ett hattrick.

Selmani är född och uppvuxen i Malmö. Malmö FF är dessutom hans moderklubb, där han spelade fram till att han var 12 år. Omständigheter som knappast försvårar en övergång.

Astrit Selmani har gjort 12 mål på 22 allsvenska matcher den här säsongen. Transferfönstret är stängt för tillfället, och Selmani skulle vid en eventuell övergång stanna kvar i Varberg säsongen ut.

Fotbollsquiz

serie a quiz
fotbollsquiz
Hur mycket vet du om Serie A? Har du hyfsad koll, stenkoll eller ingen koll överhuvudtaget? Testa dig själv i vårt quiz och se om du kan få 10 rätt av 10!
23 december, 2023
Fotbollsquiz för barn
fotbollsquiz
Hur bra koll har du på fotboll? Testa detta fotbollsquiz för barn!
23 december, 2023
Premier League quiz
fotbollsquiz
Vad vet du om Premier League! Gör vårt PL-quiz, med tio frågor om världens största fotbollsliga!
23 maj, 2023

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar