Uppgifter: Malmö FF ute efter Selmani

Enligt uppgifter till Sportal är Malmö FF intresserade av Varbergs succéanfallare Astrit Selmani.

Guillermo Molins lämnade i somras, och det är ännu osäkert om man kommer att lyckas köpa loss Isaac Kiese Thelin. Dessutom är för tillfället utlånade Marcus Antonsson ingen favorit hos tränaren Jon Dahl Tomasson. Nu håller Malmö FF på att sondera terrängen efter förstärkning på anfallssidan, och verkar ha fastnat på sin man.

Enligt uppgifter med god insyn i MFF vill ”Di Blåe” köpa Varbergs BoIS anfallare Astrit Selmani, som har kontrakt med Varberg över säsongen 2021. 23-åringen har gjort en succéartad debutsäsong i Allsvenskan, och är skytteligatrea. I den senaste omgången sänkte han Hammarby med ett hattrick.

Selmani är född och uppvuxen i Malmö. Malmö FF är dessutom hans moderklubb, där han spelade fram till att han var 12 år. Omständigheter som knappast försvårar en övergång.

Astrit Selmani har gjort 12 mål på 22 allsvenska matcher den här säsongen. Transferfönstret är stängt för tillfället, och Selmani skulle vid en eventuell övergång stanna kvar i Varberg säsongen ut.

Fotbollsquiz

Quiz: Frågor om Fotbolls-EM
Quiz: Frågor om Fotbolls-EM
Hur bra koll har du på fotbolls-EM? Quiz med frågor om såväl 2021 års upplaga som historia, om både Sverige och om andra EM-nationer! …
4 juni, 2021 | Emil Sandberg
Quiz: Zlatan Ibrahimovic i svenska landslaget
Quiz: Zlatan Ibrahimovic i svenska landslaget
Hur bra koll har du på Zlatans tid i landslaget? Testa dig själv i vårt quiz! …
18 mars, 2021 | Emil Sandberg
Quiz: Kan du namnge de 30 högst värderade spelarna i La Liga?
Quiz: Kan du namnge de 30 högst värderade spelarna i La Liga?
Testa dina kunskaper och ditt minne i detta fotbollsquiz! …
16 juni, 2020 | Emil Sandberg