Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 19 dec, 2016

Tre heta spelare i Allsvenskan 2017

Under fjolårets säsong slutade Malmö FF som segrare av Allsvenskan 2016. Efter vunnit Allsvenskan med en viss marginal, så tog laget sitt 19:e SM-guld genom tiderna.

Nu väntar en ny säsong, och vi har mycket att se framemot. Trots att alla spelarövergångar m.m. inte är slutförda, så kan vi redan nu lista tre spelare som vi ser framemot i Allsvenskan 2017.

De tre spelare som vi valt att lista är inte nykomlingar i Allsvenskan, men något speciellt säger oss att dessa kommer bjuda på en bra säsong oavsett.

Heta spelare i Allsvenskan 2017

Jesper Karlsson – IF Elfsborg

Talangen från Falkenberg, som förra året var den enda spelare i Falkenbergs FF som visade framfötterna. Han blev skyttekung i ett lag i kris, och blev snabbt känd inom fotbolls-Sverige.

Efter att Falkenbergs FF åkt ur Allsvenskan, så var en del klubbar intresserade av den unga talangen.

IF Elfsborg blev till sist nya klubben för Jesper Karlsson, som kommer med stor sannolikhet finnas med i truppen som byter om innan matcher.

Tidigare har Jesper Karlsson även fått chansen i U-landslag i Sverige. Chanser han har tagit på ett bra sätt, och visat att han vill kämpa för att bli bättre inom snar framtid.

Sead Haksabanovic – Halmstads BK

Supertalangen Sead Haksabanovic fortsätter att spela i Halmstads BK nästa säsong. Trots sin ringa ålder har han fått ett stort förtroende i Halmstads BK som har sikte på att hålla sig kvar i Allsvenskan 2017.

Sead Haksabanovic är en stor anledning till varför Halmstads BK gick upp från Superettan. Han är teknisk, snabb och inte rädd för att ta för sig. Tre egenskaper som verkligen har passat i ett traditionellt lag som Halmstad.

Marcus Rosenberg – Malmö FF

Älskade och hatade Marcus Rosenberg gör sin sista säsong någonsin. Det har han själv sagt till andra medior. Med 34 år på nacken så kommer Marcus Rosenberg att pensionera sig. Något som fansen i Malmö med stor sannolikhet kommer uppmärksamma.

En så pass stor profil som Marcus Rosenberg har varit viktig för Malmö i flera säsonger. Han har varit den som kunnat avgöra matcher, samt dela med sig av sin energi till övriga laget.

Det lär bli mycket känslor under hans sista säsong i Allsvenskan någonsin. Kan han sluta sin karriär med ett SM-guld & lyckade framgångar i Champions League?

Se Allsvenskan live via streams

Om du är lika taggade som oss att följa med i Allsvenskan 2017. Då rekommender vi att du redan nu har garanterat Allsvenskan live streams.

Det kan du göra hos våra stream sidor online! Där får du ytterligare hjälp om hur du kan streama svensk fotboll online. Du väljer en streamingtjänst som du anser passa dina behov, och sedan väljer du att bli medlem.

Du kan streama Allsvenskan online. Se till att du är helt redo och klar för att ta emot all fotboll som kommer sändas i Allsvenskan inom snar framtid!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1236 Artiklar