Titta på AIK – BK Häcken: TV & live stream

  • BK Häcken kommer från tre raka segrar, och ligger 3:a i Allsvenskan.
  • AIK vann mot Helsingborg senast, vilket var Gnagets första seger på åtta matcher.
  • Häcken vann med 4-0 när lagen möttes för drygt en månad sedan.
VadAIK – BK Häcken, omgång 18 i Allsvenskan
VarFriends Arena, Stockholm
NärSöndag 30 augusti, 14:30
Live streamStreama AIK – Häcken

På söndag kan vi titta på en riktigt toppmatch i Allsvenskan. Se hur ni gör för att se AIK – Häcken via live stream eller på TV.

Streama AIK – Häcken

Allsvenskan har en bra bit kvar, men kampen om Europaplatserna ser mer spännande ut än vanligt. Många topplag underpresterar, och AIK är ett av dem. Efterfrågan på att streama AIK – BK Häcken live på nätet kommer att vara stor, och här visar vi dig hur du bär dig åt för att titta på mötet.

Läs vidare för att få reda på allt du behöver beta för att hitta en bra AIK – Häcken live stream eller för att få reda på hur du gör för att titta på matchen på TV.

AIK – Häcken live stream

Det är inte särskilt svårt att streama AIK – Häcken på internet. Det är faktiskt så enkelt som att skaffa ett konto på Dplay, och där välja abonnemanget Dplay Total. Då kan du titta på alla matcher från Allsvenskan, och alltså bland annat se toppmötet mellan BK Häcken och AIK.

Kvaliteten på sändningarna på Dplay är alltid av oerhört hög kvalitet, till tittarnas stora glädje. Du får alltid bra ljud och HD-bild. Kommentatorerna är dessutom väldigt skickliga.

Det går att se din AIK – Häcken live stream från valfri plattform. Titta på den allsvenska toppmatchen från mobil, surfplatta eller från din dator.

  • 1. Gå in på dplay.se
  • 2. Skapa konto och välj abonnemanget Dplay Total
  • 3. Titta på AIK – BK Häcken via live stream (avspark söndag 30 augusti 14:30)

Läs även om speltips på fotboll, i länken här.

Titta på AIK – Häcken på TV

Turligt nog kommer AIK – BK Häcken att visas på TV. Matchen sänds på Kanal 5, så där kan du titta på mötet avslappnat i soffan.

Saknar du Kanal 5? Gå då istället in på din stream, luta dig tillbaka och ta del av alltifrån försnack, matchen, halvtidssnack och eftersnack. Själva matchen börjar 14:30.

Om du vill hitta en lösning att trots att du inte har kanalen där den visas och du ändå vill se matchen på TV, ska vi säga dig att det inte är så svårt att lösa.

Du som lyckats hitta ett sätt att streama AIK – Häcken kan koppla din livesändning från dator/mobil/surfplatta till TV, med hjälp av till exempel HDMI-kabel eller Chromecast.

  • TV: Kanal 5
  • Avspark: 14:30

Inför matchen

Toppstriden i Allsvenskan är bortsett från att Malmö ryckt oerhört spännande i år, med många lag som slåss om Europaplatserna. Elfsborg, Häcken, Djurgården, IFK Norrköping och Hammarby slåss alla om två-tre platser.

BK Häcken kommer från tre raka segrar, först mot Varbergs BoIS två gånger om och sedan mot IFK Norrköping. AIK vann precis för första gången på åtta matcher, när Helsingborg besegrades med 2-0.

Speltips på fotboll

Slovakien - Spanien, 23/6: Speltips & odds (EM)
Slovakien - Spanien, 23/6: Speltips & odds (EM)
Slovakien och Spanien möts i en måstematch för båda lagen! Spännande avslutning på Grupp E! …
News icon22 juni, 2021
Author iconEmil Sandberg
Sverige - Polen 23/6: Speltips & odds (EM 2021)
Sverige - Polen 23/6: Speltips & odds (EM 2021)
Sverige står inför ett avgörande mot Polen. Ska Sverige spela hem en gruppseger eller kommer Polen att ta sig vidare från Grupp E.
News icon22 juni, 2021
Author iconJimmie Nyman
Brasilien - Colombia, 24/6: Speltips & stream
Brasilien - Colombia, 24/6: Speltips & stream
Brasilien och Colombia drabbas samman i ett toppmöte i Copa America där formkurvorna pekat åt olika håll för länderna. Brassarna är givna favoriter till seger.
News icon22 juni, 2021
Author iconKatten Jansson