Titta på AIK – Helsingborg: TV & live stream

  • AIK har inte vunnit någon av sina åtta senaste matcher.
  • Helsingborg vann nyligen mot IFK Norrköping, men har annars stått för många svaga prestationer.
  • AIK har vunnit sina sju senaste hemmamatcher mot Helsingborg.
VadAIK – Helsingborgs IF, omgång 17 i Allsvenskan
VarFriends Arena, Stockholm
NärSöndag 23 augusti, 17:30
Live streamStreama AIK – Helsingborgs IF

Stormatch i Allsvenskan under söndagen, och många kommer att vilja streama AIK – Helsingborg på nätet. Vi visar er hur ni gör för att titta på matchen online eller på TV.

Söndagen bjuder oss på en riktigt spännande match i Allsvenskan, då Bartosz Grzelaks AIK ställs emot Olof Mellbergs Helsingborg. Trycket på att se matchen live på nätet är stort, och därför visar vi dig här hur du gör för att streama AIK – Helsingborg.

Vi kommer även att redogöra för hur du kan se matchen på TV. Titta dig igenom artikeln och se hur du hittar din bästa sändning för att se denna match i fotboll i Allsvenskan.

Streama fotboll online på Bet365

Titta på fotboll och spela på odds till Allsvenskan!

Streaming kräver finansierat spelkonto. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama AIK – Helsingborg live

För att titta på AIK – Helsingborg via live stream behöver du skaffa ett konto på Dplay, då det är den tjänst som äger rättigheterna att visa matcher från Allsvenskan. När du skapat ditt konto behöver du välja abonnemanget Dplay Total. Då kan du streama AIK – Helsingborg.

Vill du heller se matchen gratis? Jo, vi tänkte väl det. Det går dessvärre inte att att se din AIK – Helsingborg live stream gratis. Det finns inga erbjudanden med 2 veckors gratis streaming för nya kunder eller liknande, utan du måste köpa abonnemanget direkt.

Det går att ta del av din streaming av matchen från valfri plattform. Titta på AIK – Helsingborg från surfplattan, mobilen eller från datorn.

  • 1. Gå in på Dplay
  • 2. Skapa ett konto
  • 3. Köp abonnemanget Dplay Total
  • 4. Titta på AIK – Helsingborgs IF via live stream

Se AIK – Helsingborg på TV

För dig som allra helst vill titta på AIK – Helsingborg på TV kan vi tyvärr säga att det är så att ingen kanal kommer att sända matchen. Matchen TV-sänds inte, utan du måste ha ett konto på Dplay för att kunna titta på matchen.

Kommentatorerna till fotbollen är duktiga, och så även studioexperterna. Bilden och ljudet håller lysande kvalitet, dessutom.

Vill du ändå se matchen på TV, trots att den inte TV-sänds? Då ska du koppla din AIK – Helsingborg live stream från valfri plattform till din TV, med hjälp av HDMI-kabel, Apple TV, Chromecast eller något annat verktyg.

Inför AIK – Helsingborg

AIK har gått riktigt dåligt i Allsvenskan i år, och risken för nedflyttning går inte längre att blunda för. Man har precis signerat Sotirios Papagiannopoulos, vilket lär vara ett nyttigt tillskott. Den AIK-fostrade mittbacken hade svårt att få speltid i FC Köpenhamn, och vänder nu hem till Stockholm.

Helsingborg har inte haft en mycket roligare säsong. Endast två segrar har det blivit, och en av dessa kom faktiskt mot just AIK. Den andra skedde överraskande nog mot Norrköping.

Om du vill hitta våra speltips till fotbollsmatcher, ska du följa länken.

Speltips på fotboll

Real Madrid - Sevilla, 9/5: Speltips, odds & inför
Real Madrid - Sevilla, 9/5: Speltips, odds & inför
Titelmatch i La Liga! Vinner Real Madrid tar man ett grepp om pokalen.
News icon9 maj, 2021
Author iconEmil Sandberg
Roma - Crotone, 9/5: Stream, speltips & odds
Roma - Crotone, 9/5: Stream, speltips & odds
Roma jagar Europaspel! Redan nedflyttningsklarade Crotone spelar för sin heder och ska försöka sätta käppar i hjulen här.
News icon9 maj, 2021
Author iconEmil Sandberg
Malmö FF - Varbergs BoIS, 9/5: Stream, speltips & odds
Malmö FF - Varbergs BoIS, 9/5: Stream, speltips & odds
Malmö FF ska försöka vinna igen, efter att ha kryssat och förlorat sina två senaste matcher. Motståndet står Varberg för.
News icon9 maj, 2021
Author iconEmil Sandberg