Streama AIK - Kalmar: Se matchen via live stream

 • AIK förlorade senaste, vilket var lagets första förlust på väldigt länge.
 • Kalmar FF är i stort poängbehov, då man ligger på nedflyttningsplats.
 • Vårmötet lagen emellan slutade 0-0.

 

Vad AIK – Kalmar FF, omgång 29 i Allsvenskan
Var Friends Arena, Stockholm
När Måndag 30 november, 19:00
Live stream Streama AIK – Kalmar FF

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Måndagen den 30/11 spelar AIK mot Kalmar FF i Allsvenskan. Självklart kommer vi i vanlig ordning kunna tipsa dig om vilka sidor som kommer sända AIK – Kalmar stream på nätet.

Streama AIK – Kalmar FF

Det finns två sidor som idag kommer låta dig streama AIK – Kalmar när dessa två lag går upp i en match för tre poäng.

Längre ner i denna artikel hittar du vilka alternativ du har för att se matcher i Allsvenskan via live streaming.

AIK – Kalmar live stream

AIK har vaknat efter en katastrofal inledning på Allsvenskan. Därför är det ett ganska högt intresse över att streama AIK – Kalmar online. Detta kan du göra på två olika sidor. Det ena alternativet är för de som är utanför Sveriges gränser. Det andra alternativet är istället för dig som är innanför gränserna.

Bet365 är en stor spelsida som främst förknippas med odds. På senare tid så är det även möjligt att streama fotboll och annan sport inne på deras sajt. Detta öppnar även upp för de som vill se på Allsvenskan.

Alla matcher från Allsvenskan kan streamas men är IP-blockerade inne hos bet365. Det innebär att sidan enbart kommer kunna visa AIK – Kalmar stream för spelare som befinner sig utanför Sverige.

Däremot är det nästan gratis att se AIK – Kalmar online med bet365. Det enda som krävs för att du ska kunna streama obegränsat bland deras live streaming är att du har minst 50 kr på ditt spelkonto. Alternativt spelat på odds under de senaste 24 timmarna.

 • Ta dig till bet365
 • Bli medlem
 • Sätt in pengar att spela med
 • Streama AIK – Kalmar (endast tillgängligt utanför Sverige)

Om du är i Sverige under tiden som du vill streama AIK – Kalmar så rekommenderas du istället till Dplay. Där kommer de att sända matchen. Oavsett om du vill se den via mobil, surfplatta eller dator.

 • Skapa konto hos Dplay
 • Köp abonnemang
 • Börja se fotboll online

Titta på AIK – Kalmar FF på TV

Om du vill se matchen på TV kan vi berätta att det inte är någon kanal som sänder Kalmar FF – AIK på TV. Du behöver därför skaffa konto på någon online-sajt för att kunna titta på matchen.

Har du ett konto på någon streamingtjänst kan du kan koppla din Kalmar FF – AIK live stream från valfri plattform till TV, så länge du har en HDMI-kabel, Chromecast eller liknande i hemmet.

 • TV: –
 • Avspark: 19:00, måndag 30 november

Speltips på fotboll

Sirius - Degerfors, 24/7: Speltips & stream
Sirius - Degerfors, 24/7: Speltips & stream
Både Sirius och Degerfors har tunga förluster bakom sig inför drabbningen i Allsvenskan. Ett schysst odds erbjuds på ett detta möte inte blir något målkalas.
News icon 23 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Mjällby - Malmö, 24/7: Speltips & stream
Mjällby - Malmö, 24/7: Speltips & stream
Allt annat än en rak seger för mästarna Malmö i bortamötet mot Mjällby vore en ren skräll. Oddset på en Malmö seger är bra och får vårt speltips.
News icon 23 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Sverige damer - Australien damer, 24/7: Speltips & stream
Sverige damer - Australien damer, 24/7: Speltips & stream
Damlandslaget fortsätter OS äventyret då Australien står för motståndet i det andra gruppspelsmötet. Återigen faller vårt speltips på en målrik tillställning.
News icon 22 juli, 2021
Author icon Katten Jansson