Streama IFK Norrköping - AIK: Live stream & TV

  • IFK Norrköping har inte vunnit någon av sina sex senaste hemmamatcher.
  • AIK har inte förlorat någon av sina fyra senaste bortamatcher.
  • IFK Norrköping har inte förlorat mot AIK i något av de fem senaste matcherna lagen emellan.
Vad IFK Norrköping – AIK, omgång 25 i Allsvenskan
Var Östgötaporten, Norrköping
När Måndag 26 oktober, 19:00
Live stream Streama IFK Norrköping – AIK

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

På måndag kväll kan vi se en riktigt bra match i Allsvenskan. Här visar vi er hur ni bär er åt för att streama IFK Norrköping – AIK live. Hitta din stream till matchen.

Streama IFK Norrköping – AIK online

Väldigt många lär vilja titta på IFK Norrköping – AIK, och se när de två allsvenska storlagen gör upp om poäng på Östgötaporten. I den här texten går vi igenom hur ni gör för att hitta en livesändning av matchen.

Följ våra steg så sitter du snart där bakom en IFK Norrköping – AIK live stream. Titta direkt på matchen, vi visar dig hur.

IFK Norrköping – AIK live stream

Hur gör man då för att hitta en livesändning av matchen? Jo, först måste man ta reda på vilka som sänder fotboll från Allsvenskan. Det är Discovery som äger rättigheterna att visa Allsvenskan online och på TV, och via deras plattformar kan du se din fotboll stream.

När det gäller live streaming är det på Dplay du kan streama IFK Norrköping – Allsvenskan. Skapa ett konto, köp abonnemanget Dplay Total och börja titta på matchen.

Det går att ha igång din IFK Norrköping – AIK stream från valfri plattform. Du kan se matchen via mobil, dator eller surfplatta. Det går även att koppla sändningen till TV-skärmen, så att du kan kolla på matchen där istället. För att göra det behöver du en Chromecast eller HDMI-kabel.

  1. Gå till Dplay
  2. Skapa ett konto och köp abonnemang
  3. Streama IFK Norrköping – AIK

Titta på IFK Norrköping – AIK på TV

Det är ingen kanal som kommer att TV-sända IFK Norrköping – AIK. Tyvärr väljer Discovery att inte visa särskilt många allsvenska matcher i TV, och detta är en av matcherna som inte får komma med i TV-tablån.

Du kan ändå, som sagt, välja att koppla över din IFK Norrköping – AIK live stream från valfri enhet till TV-skärmen. Använd då förslagsvis en Chromecast, eller en Apple TV eller HDMI-kabel.

  • Kanal: –
  • Avspark: 19:00 måndag 26 oktober

Inför matchen

AIK har vaknat till liv rejält sedan Mikael Lustig och Sotirios Papagiannopoulos skrev på för klubben. Man har vunnit sina fyra senaste matcher, och på dessa bara släppt in ett mål. Nu är kontraktet snart säkrat, och sedan är målet att klättra så mycket som möjligt i tabellen och kanske till och med gå förbi någon av rivalerna Hammarby och Djurgården.

IFK Norrköping hade en fantastisk start på säsongen, men har sedan varit väldigt ojämna. Senast besegrade man Varberg, och dessförinnan blev det förlust mot Sirius.

Har du lust att spela på matchen? Då kan vi rekommendera dig att läsa på om oddsbonusar på betting.

Speltips på fotboll

Varbergs BoIS – Malmö FF, 24/10: Stream, speltips & odds
Varbergs BoIS - Malmö FF, 24/10: Stream, speltips & odds
Varbergs BoIS har inte förlorat en hemmamatch sedan i maj. Lyckas Malmö bryta lagets starka hemmasvit? …
24 oktober, 2021 | Emil Sandberg
AIK – IFK Norrköping, 24/10: Stream, speltips & odds
AIK - IFK Norrköping, 24/10: Stream, speltips & odds
AIK har siktet inställt på guldet, men säsongen är inte över för Rikard Norlings IFK Norrköping heller. Kolla in vårt speltips till matchen! …
23 oktober, 2021 | Emil Sandberg
Inter – Juventus, 24/10: Speltips, odds & inför
Inter - Juventus, 24/10: Speltips, odds & inför
Derby d'Italia avgörs på söndag kväll! Ta del av vårt speltips med odds till Inter - Juventus.
23 oktober, 2021 | Emil Sandberg