Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 29 okt, 2022

Streama IFK Göteborg – BK Häcken (30/10): Live stream & TV

göteborg häcken stream tv

Är ni sugna på att live streama IFK Göteborg – BK Häcken, där Häcken har chans att ta SM-guld? Vi visar er hur ni gör för att titta på guldmatchen online på nätet!

På söndag kan BK Häcken avgöra Allsvenskan, genom att ta poäng mot IFK Göteborg. Hela fotbollssverige kommer att vilja titta på matchen, och de flesta neutrala supportrarna lär hålla tummarna för att Häcken får ta sitt första, historiska SM-guld.

Hur gör man då för att titta på IFK Göteborg – BK Häcken via live stream? Det ska vi visa er här. Se hur ni bär er åt för att se matchen online, eller för att se matchen på TV!

Streama fotboll live

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: IFK Göteborg – BK Häcken
Var: Gamla Ullevi, Göteborg
När: 30 oktober, klockan 15:00
Live stream: Discovery Plus
TV: Kanal 5
Speltips: Göteborg – Häcken speltips

Streama IFK Göteborg – Häcken

Det är inte svårt att live streama IFK Göteborg – BK Häcken, och allt som krävs för att titta på matchen online på nätet är att ni skaffar ett konto med sportabonnemang hos Discovery Plus. När det är gjort kan ni live streama Allsvenskan online.

Ni väljer själva om ni ska ha igång er IFK Göteborg – BK Häcken stream via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen direkt på TV.

Vi tror att ni kommer att bli mycket nöjda med er IFK Göteborg – Häcken live stream. Sändningen håller hög nivå, vad gäller såväl bild som ljud. Dessutom är kommentatorerna mycket kunniga och pålästa, vilket förhöjer tittarupplevelsen.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama IFK Göteborg – Häcken live

Titta på Göteborg – BK Häcken på TV

Det går att titta på IFK Göteborg – Häcken direktsänt på TV, och för att göra så behöver ni först och främst veta vilken kanal som visar matchen. Den TV-kanal som kommer att sända Göteborgsderbyt den 30 oktober är Kanal 5, och har ni den i ert utbud är det bara att bläddra in matchen.

Skulle ni sakna Kanal 5 men vill ändå se IFK Göteborg – Häcken på TV, kan vi rekommendera er att koppla över er IFK Göteborg – Häcken stream till TV-skärmen, så kan ni trots allt se matchen på TV.

  • Kanal: Kanal 5
  • Avspark: 15:00

Inför matchen

Om Häcken tar poäng i den här matchen är saken klar; då vinner laget sitt första SM-guld någonsin! Laget har stått för en otrolig säsong, och med två omgångar kvar toppar man tabellen sex poäng före tvåan Djurgården. En poäng är alltså allt som krävs för att säkra guldet.

Skadesituationen hos Häcken är helt ok, där man bara saknar Tobias Sana, Ali Youssef och Bénie Traoré. IFK Göteborg har en ännu bättre skadesituation, där man har alla sina tongivande spelare tillgängliga.

Vi ser verkligen fram emot att se Häcken försöka säkra guldet på Gamla Ullevi, IFK Göteborgs hemmaplan. Vi är också spända på att se hur IFK Göteborg och deras spelare kommer att göra allt i sin makt för att stoppa rivalen från att ta guldet på deras mark. Ett Häckenguld skulle också innebära en planstormning, som Göteborgssupportrarna antagligen inte skulle uppskatta alltför mycket.

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
17 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar