Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 2 jul, 2020

Streama IFK Göteborg – AIK: Se matchen via live stream

IFK Göteborg - AIK stream

  • IFK har bara spelat in fem poäng på de fyra första matcherna, trots ett relativt enkelt spelschema.
  • AIK står på 7 pinnar så här långt, och har blandat och gett en del.
  • När AIK kom på besök till Gamla Ullevi ifjol vann IFK med hela 3-0 efter mål av Kharaishvili, Karlsson Lagermyr och Abraham.
Vad IFK Göteborg – AIK, omgång 5 i Allsvenskan
Var Gamla Ullevi, Göteborg
När Torsdag 2 juli, 19:00
Live stream Streama IFK Göteborg – AIK

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

IFK Göteborg tar emot AIK i Allsvenskan under torsdagskvällen. Här kan ni läsa om hur ni gör för att titta på matchen online. Vi hjälper er att hitta en live stream, och kollar även upp situationen med TV-sändning av matchen.

Streama IFK Göteborg – AIK online

Det är väldigt många som kommer att leta som bara den för att hitta en livesändning av matchen mellan IFK Göteborg och AIK, för att se när lagen möts i Allsvenskan under torsdagskvällen. Vilken tur då att vi finns här för att vägleda er i er jakt på en sändning av matchen.

Läs vår text och hitta din live stream av detta allsvenska stormöte!

[poll id=”2″]

IFK Göteborg – AIK live stream

Är även du intresserad av att live streama IFK Göteborg – AIK, för att se när lagen möts i Allsvenskan på torsdag kväll 2/7. Då är ni nästan framme. I den här texten redogör vi för hur ni bär er åt för att streama Allsvenskan live, närmare bestämt för att se just den här stormatchen. Följ våra instruktioner och hitta er live stream av matchen.

Det är Discovery som sitter på rättigheterna att sända matcher från Allsvenskan i Sverige, och de kommer således att visa matchen på sina olika plattformar. När det kommer till att hitta en IFK Göteborg – AIK live stream är den tjänst du behöver Dplay. Det är där Discovery pumpar ut sina matcher på internet. Där kan du även streama Hammarby – Varbergs BoIS live.

Skaffa ett konto, köp abonnemanget Dplay Total och titta på matchen. Du kommer att få se en sändning av hög kvalitet ur alla aspekter, såväl gällande bild och ljud som kommentatorer och experter.

Det går att se din IFK Göteborg – AIK stream från valfri enhet. Du kan även koppla över sändningen till TV-skärmen, om du skulle känna för det. Mer om TV-sändning nedan.

  1. Gå till Dplay
  2. Skapa ett konto och köp abonnemanget Dplay Total
  3. Titta på IFK Göteborg – AIK!

Titta på IFK Göteborg – AIK på TV

Matchen kommer att visas i Kanal 9, så har du den kanalen i ditt utbud sitter du lugn i båten. Då kan du bara ratta in den och sätta dig i soffan för att avnjuta en spännande match.

Saknar du Kanal 9 kan du skaffa Dplay och koppla din live stream till TV-skärmen med hjälp av till exempel en Chromecast eller HDMI-kabel.

  • TV: Kanal 9
  • Avspark: 19:00

Inför matchen

IFK Göteborg har fått en ganska svag inledning på säsongen, men potentialen finns där i form av kvalitativa spelare som Tobias Sana och Hosam Aiesh. Man lider dock mycket av att ha fått enda anfallaren Robin Söder långtidsskadad. Alexander Farnerud får vikariera på topp, men han är egentligen en mittfältare.

AIK har väl varit lite fram och tillbaka i sin säsongsstart. Storförluster men även en derbyvinst.

Speltips på fotboll

EM
Tyskland mot Ungern i omgång 2, fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds, troliga startelvor och mycket mer från matchen på onsdag klockan 18:00
18 juni, 2024
EM
Läs om EM-matchen mellan Kroatien - Albanien. Vi går igenom allt inför matchen, med bland annat speltips, odds startelvor och mycket mer!
18 juni, 2024
portugal tjeckien speltips stream
EM
Polen och Tjeckien möts i Grupp F i EM 2024, den första gruppspelsomgången. Läs allt inför matchen här!
18 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar