Streama Helsingborg - Hammarby: Se matchen via live stream

Vill ni se Helsingborgs IF – Hammarby IF via live stream ikväll? Ni är inte ensamma! Här guidar vi er till hur ni gör för att streama matchen direkt på nätet.

Ikväll kan vi titta på en riktigt bra fotbollsmatch i Allsvenskan. Vi kan nämligen streama Helsingborg – Hammarby, när lagen möts på Olympia med start 19:00.

I den här artikeln visar vi er hur ni gör för att finna er Helsingborg – Hammarby live stream online på internet. Titta hur ni gör för att kolla på matchen!

Streama fotboll hos Bet365 & spela på odds i Allsvenskan

Sätt in pengar & börja streama sport live!

Streaming kräver finansierat spelkonto. Spela ansvarsfullt. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Helsingborg – Hammarby live

Det är mycket enkelt att streama Helsingborg – Hammarby live på nätet. Det du behöver för att titta på matchen online är ett konto på CMore, då det är den tjänst som sänder matchen på internet. Skapa ditt konto där och se Helsingborg – Hammarby live stream.

När du har skapat ditt konto måste du även välja ett abonnemang som visar matchen. Då är det billigaste abonnemanget C More Mycket Sport (199 kr/månaden), som sänder Helsingborg – Hammarby, och även mycket annan fotboll från Allsvenskan visas.

Du kan titta på Helsingborg – Hammarby från valfri plattform, se matchen från mobil, dator eller TV.

  • 1. Gå in på CMore
  • 2. Skapa ett konto och välj ett C More Mycket Sport
  • 3. Titta på AIK – IK Sirius live stream (avspark 15:00, 14/4)

Titta på Helsingborg – Hammarby på TV

För att istället titta på Helsingborg – Hammarby på TV är det Sportkanalen som gäller, där matchen visas.

Avspark är 19:00 och du kan förvänta dig en trevlig inramning framför TV:n med duktiga kommentatorer.

Saknar du den kanalen i ditt kanalutbud är det bara att ratta in livesändningen via stream istället. Vill du dock verkligen se matchen på TV så ska du veta att du kan koppla din Helsingborg – Hammarby live stream från dator till TV. För att göra det räcker det att du har en HDMI-kabel eller Chromecast.

Inför matchen

Hammarby är ganska pressat att vinna för att hänga med i toppstriden. De grönvita står på blott två poäng efter två matcher, och fortsätter det så här börjar det snart växa sig ett avstånd till toppen. Mer inför matchen i vårt speltips till Helsingborg – Hammarby.

Helsingborg är något bättre med tre inspelade pinnar. Laget slog IFK Norrköping i premiären, men förlorade sedan mot BK Häcken. Nu möter man alltså Hammarby, och det är bara att konstatera att nykomlingarna fått ett tufft spelschema inledningsvis. I omgång fyra möter man IFK Göteborg, vilket på förhand blir en något enklare match.

En spelare från Helsingborg och en från Hammarby har spelat ihop i landslaget. Både Andreas Granqvist och Alexander Kacaniklic spelade i bragden där Sverige vände underläge 4-0 till 4-4 mot Tyskland. Kacaniklic byttes in i halvtid och stod faktiskt för en assist, till Elmanders 4-3-mål.