Streama Hammarby IF - Kalmar FF: Live stream & TV

Hammarby - Häcken live stream

  • Hammarby IF har gått klart svagare än förväntat, och ligger 7:a i Allsvenskan.
  • Kalmar FF inledde bra men sedan har det gått utför och man ligger näst sist.
  • Hammarby vann med 2-1 när lagen möttes för en dryg månad sedan, efter mål från Paulinho och Gustav Ludwigson.
Vad Hammarby IF – Kalmar FF, omgång 18 i Allsvenskan
Var Tele2 Arena, Södermalm
När Söndag 30 augusti, 17:30
Live stream Streama Hammarby – Kalmar

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Hammarby IF tar emot Kalmar FF, på torsdag kväll 30/8 i Allsvenskan. Ser hur du gör för att streama matchen online på nätet.

Streama Hammarby – Kalmar FF online

Hammarby IF har knappast fått den start på säsongen man hoppades på, och det är dags att vända den negativa trenden om man inte vill missa Europaplats. På söndag står Kalmar FF för motståndet, ett lag som även de här en rad tunga resultat bakom sig.

I den här texten visar vi er hur ni hittar en Hammarby – Kalmar live stream, så att ni kan se matchen direkt på Internet. Häng med och se hur du bär dig åt för att kolla på denna stormatch i Allsvenskan!

Hammarby – Kalmar FF live stream

Det är enkelt att streama Hammarby – Kalmar FF online. För att kolla på matchen på nätet behöver du först veta vilken sajt det är som sänder den. Eftersom Discovery äger rättigheterna att visa Allsvenskan i Sverige kommer de att visa matchen på sina tjänster. När det kommer till live streaming är det Dplay du behöver.

Gå in på dplay:s hemsida, skapa ett konto och välj abonnemanget Dplay Total. Då får du tillgång till alla deras sändningar, och kan enkelt sätta igång din Hammarby – Kalmar FF live stream. Det går att se matchen från valfri plattform, så du kan alltså titta på den via mobil, dator eller surfplatta. Dessutom kan du som har en Chromecast eller liknande koppla din sändning till TV:n, för att höja upplevelsen än mer.

Sändningen håller hög kvalitet, vilket gäller alltifrån bild till ljud och kommentatorer.

  1. Gå till Dplay
  2. Skapa ditt konto och välj abonnemanget Dplay Total
  3. Titta på Hammarby – Kalmar FF

Titta på Hammarby – Kalmar på TV

Det finns ingen kanal som sänder Hammarby – Kalmar på TV, och därför kan du alltså inte se matchen via traditionell TV-sändning. Anledningen till att Discovery väljer att inte visa matchen på TV kan tänkas vara att de vill att man ska skaffa deras nättjänst Dplay, vilket är förståeligt.

Du som har Dplay kan hur som helst koppla din Hammarby – Kalmar stream till TV-skärmen, med hjälp av till exempel en Chromecast eller HDMI-kabel.

Inför matchen

Hammarby har inlett väldigt svagt, bara spelat in 24 poäng på 17 matcher. Även om förväntningarna inte var lika höga på Kalmar FF kan smålänningarna inte heller vara särskilt belåtna med sin start på säsongen. Nu ställs Nanne Bergstrand mot sin gamla klubb Hammarby, klubben han räddade upp från Superettan för några år sedan.

Hammarby vann ”vårmötet” lagen emellan, men hade dessförinnan inte vunnit något av de sex senaste mötena lagen emellan.

Speltips på fotboll

Mainz – Bayern München, 1/2: Speltips & stream
Mainz - Bayern München, 1/2: Speltips & stream
Bundesliga mästarna Bayern München har en tuff uppgift när de gästar Mainz i DFB-Pokal. Ta del av hur du streamar matchen, samt vårt speltips, till bra odds.
31 januari, 2023 | Katten Jansson
Manchester United – Nottingham Forest (1/2): Stream, speltips & odds
Manchester United - Nottingham Forest (1/2): Stream, speltips & odds
Manchester United vann det första semifinalmötet med 3-0. Nu är det dags för returen, innan vi vet definitivt vilket lag som tar plats i årets ligacupfinal.
31 januari, 2023 | Emil Sandberg
Real Betis – FC Barcelona (1/2): Stream, speltips & odds
Real Betis - FC Barcelona (1/2): Stream, speltips & odds
Barcelona har åtta raka segrar alla tävlingar inräknade. Blir det en nionde, borta mot Real Betis? …
31 januari, 2023 | Emil Sandberg