Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 14 maj, 2021

Streama Hammarby – Djurgården: Se live stream & TV (16/5)

Streama Hammarby – Djurgården: Se live stream & TV (16/5)

Söndagen den 16 maj kommer bjuda på en extra het match. Ett derby väntar och Hammarby IF kommer att ta emot Djurgårdens IF. Vi kan här ge en guide för att kunna se Hammarby – Djurgården stream från Allsvenskan.

Två lag som delar arena kommer nu göra upp om vem som är kungar i borgen – åtminstone tillfälligt. I statistiken så har Hammarby övertag på Djurgården i Stockholmsderbyn. Men Djurgården har inlett Allsvenskan 2021 på ett mycket bättre vis än Hammarby.

Kolla in alla gratis tips nedanför för att sedan kunna streama Hammarby – Djurgården online. Det finns även info om matchen kommer att visas på TV.

Streama fotboll från Sverige

Se matcher från många ligor i Europa hos Bet365!

Vad: Hammarby IF – Djurgårdens IF, Allsvenskan
Avspark: Den 16/5, kl. 17:30
Vart: Tele2 Arena
Live stream: > Se Allsvenskan online
TV: DiscoveryPlus
Speltips: Djurgårdens IF vinner (2.15 i odds hos Unibet)

Vi har valt att rekommenderas odds hos Unibet Sverige inför denna match. En snabbjämförelse visade sig att de har de bästa oddsen för vårt speltips.

Hammarby – Djurgården stream

Likt som alla andra matcher från Allsvenskan så kommer du kunna se Hammarby – Djurgården via live stream hos DiscoveryPlus. Det är en sida som har lagt till massor av svenska fotbollsmatcher. Det innebär att du inte bara kan se Allsvenskan. Det finns även gott om Superettan live streams att sända med hjälp av denna tjänst.

Det är inte gratis att streama Hammarby – Djurgården hos DiscoveryPlus. Det krävs att du är medlem på deras hemsida, samt har ett premium för att starta din live streaming. Det är gratis att skapa ett nytt konto – men det kommer att kosta dig att uppgradera till premium.

Du hittar all den info som krävs för att se matchen hos DiscoveryPlus. Där kan du hitta mer info om priser och olika paket som du kan välja mellan. Det är alltid bra att vara ute i god tid innan de matcher som du allra helst vill se startar.

Vi gissar på att det är många i Sverige som vill titta på Hammarby – Djurgården stream. Det är alltid ett ökade intresse för matcher som spelas i huvudstaden.

  • Gå till DiscoveryPlus
  • Skapa ett konto
  • Köp sportpaket
  • Streama Hammarby – Djurgården

Se på TV?

Vissa utvalda matcher från Allsvenskan sänds på TV. Det händer att man lägger till extra bra matcher inne i tablån för kanal 5. Dessvärre så kommer man inte att sända Hammarby – Djurgården på TV denna gången. Det är endast via live streaming hos DiscoveryPlus som man kommer att visas.

Det kan ses som att ta ett steg in i framtiden att endast erbjuda matcher via live stream. Det märks att allt fler har börjat streama fotboll istället för att köpa massor av kanaler till sin TV.

  • TV-kanal: Ingen
  • Sändningsstart: Cirka 30 min före avspark
  • Svenska kommentatorer: Ja
  • HD: Ja
ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
17 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar