Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 2 sep, 2023

Streama Hammarby – AIK (3/9): Live stream & TV

hammarby aik

Ett hett Stockholmsderby är runt hörnet! Här visar vi er hur ni kan live streama Hammarby – AIK, eller se matchen direktsänt på TV.

Hammarby och AIK är två lag med svaga säsonger men med stigande formkurvor. Stockholmsderbyt denna söndag kan bli definierande för avslutningen av säsongen för båda sidor. Får Hammarby en boost i kampen om fjärdeplatsen, och en viktig trepoängare? Eller blir det AIK som markant ökar sina chanser att hänga kvar?

Klart är att många kommer att vilja streama Hammarby – AIK live, när lagen möts på Tele2 Arena på söndag eftermiddag. I den här texten visar vi hur ni kan titta på matchen online, och hur det ser ut vad gäller TV-sändning av matchen.

Streama fotboll online

Streama matcher direkt hos Bet365

Vad: Hammarby – AIK, Allsvenskan
Var: Tele2 Arena, Södermalm
När: 3 september, klockan 15:00
Live stream: Discovery Plus
TV: Discovery+ Extra 1
Speltips: Kommer snart

Streama Hammarby – AIK live

Det är många som lär vilja hitta en Hammarby – AIK live stream att titta på, och för att göra så krävs bara att ni skapar ett konto hos Discovery Plus och där köper ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni titta på Allsvenskan live streams och se alla matcher.

Det går utmärkt att ha i gång er Hammarby IF – AIK stream via mobiltelefon, dator såväl som från surfplatta. Med hjälp av en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er direktsändning av matchen till TV-skärmen, för att se matchen direktsänt på TV.

Ni som väljer att streama Hammarby – AIK online lär bli nöjda med ert val. Discovery Plus erbjuder hög kvalitet på bild, ljud och kommentatorer.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och skaffa sportabonnemang
  • Streama Hammarby – AIK live

Titta på Hammarby – AIK på TV

Vill ni veta hur det ligger till med TV-sändning av Hammarby – AIK? Det är Discovery Plus som äger sändningsrättigheterna till Allsvenskan, och matcherna från tävlingen visas således i en av deras kanaler. Just Stockholmsderbyt 3/9 kommer att visas i Discovery+ Extra 1, och sändningen sparkar i gång redan en halvtimme innan avspark, det vill säga klockan 14:30.

Kvalitén på sändningen i Discovery Plus kanaler är hög, och ni som väljer att titta på Hammarby – AIK på TV lär inte ha mycket att klaga över.

Saknar ni kanalen som visar derbyt på TV vill ändå se matchen på TV kan ni, som vi nämnt tidigare, koppla över er fotboll stream av matchen från valfri enhet till TV-skärmen, med hjälp av exempelvis en Chromecast.

  • Kanal: Discovery+ Extra 1
  • Sändningsstart: 14:30
  • Avspark: 15:00

Inför matchen

Hammarby och AIK inledde båda säsongen mycket svagt, och inte minst AIK då som legat omkring kvalplatsen hela säsongen. Nu har AIK äntligen börjat plocka poäng, och har faktiskt 4-3-2 på sina nio senaste allsvenska matcher. En mycket god poängskörd, och fortsätter man så här kommer man inte ha några problem med att säkra kontraktet.

Hammarby har också kommit i gång bra på sistone, och här är det ett formationsbyte som legat bakom den uppåtgående trenden. När man spelat 3-5-2 har man blivit mycket mer stabila, även om offensiven ibland sett aningen blek ut. Poäng har man åtminstone tagit, och Martí Cifuentes lär spela vidare på denna formation i alla fall året ut, så kan man utvärdera situationen inför nästa säsong sedan. Man här just nu fem poäng ifrån fjärdeplatsen, som kan ge Europaspel.

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
17 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024
os
Sveriges OS-trupp innehåller flera medaljhopp. Här listar vi de medaljchanser du inte får missa under Sommar OS 2024!
16 maj, 2024
os
Läs om alla odds inför Sommar OS 2024. Vi ger dig speltips kring Sveriges medaljer och andra spelvärda OS odds!
16 maj, 2024
nyheter
Hur ser Israels chanser ut för att vinna Eurovision 2024 i Malmö? Vi kollar till oddsen på årets mest omtalade och kontroversiella bidrag..
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar