Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 13 mar, 2023

Streama Hammarby – AIK (13/3): Live stream & TV

Hammarby AIK live stream TV

Det är kvartsfinal i Svenska Cupen, och vi bjuds på ett Stockholmsderby! Kolla in hur ni gör för att live streama Hammarby – AIK, eller för att titta på matchen på TV. Avspark måndag kväll 13/3 klockan 19:00.

En kvartsfinal återstår av Svenska Cupen, och den ska spelas mellan Hammarby och AIK. Vi bjuds alltså på ett Stockholmsderby, och många lär vara sugna på att streama matchen online. Dessutom är det en hel del som undrar var matchen visas på TV.

I den här texten visar vi er hur ni gör för att hitta en Hammarby – AIK live stream, att titta på direktsänt online. Dessutom får ni se hur ni kan titta på Stockholmsderbyt från kvartsfinalen på TV.

Streama fotboll online
Se fotboll direktsänt på nätet

Vad: Hammarby – AIK, kvartsfinal i Svenska Cupen
Var: Tele2 Arena, Stockholm
När: 13 mars, klockan 19:00
Live stream: C More
TV: C More Fotboll
Speltips: Hammarby – AIK speltips

Streama Hammarby – AIK live

Svenska Cupen spelas bara under en kort tid av året, och därför är det många som inte har full koll på hur man kan titta på matcherna från tävlingen. Vi kan tala om för er att det går att streama Hammarby – AIK live hos C More. Där visas alla matcher från Svenska Cupen live, och där kan ni således titta på Stockholmsderbyt.

För att få tillgång till sändningen måste ni skapa ett konto hos C More och där köpa abonnemanget paket Plus.

Det är upp till er vilken enhet ni vill använda för att titta på er Hammarby – AIK stream. Se matchen direkt via mobil, dator eller surfplatta. Sitter ni dessutom på en Chromecast eller liknande kan ni välja att koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen direktsänt på TV.

Vi tror absolut att ni kommer att bli nöjda med er Hammarby – AIK live stream. Sändningen håller hög kvalitet, vad gäller både bild och ljud.

  • Gå till C More
  • Skapa ett konto och köp paket Plus
  • Streama Hammarby – AIK live

Titta på Hammarby – AIK på TV

Vilken kanal är det då som sänder Hammarby – AIK på TV? Vilken kanal visar matchen? Det är som sagt C More som sitter på sändningsrättigheterna till Svenska Cupen, och de kommer att visa matchen såväl online som på TV. Vad gäller TV-sändning kommer matchen att kablas ut på C More Fotboll.

C More Fotboll är en kanal som även finns i HD, vilket innebär att ni kan få se matchen med riktigt hög upplösning. Allt för att upplevelsen framför sändningen av derbyt ska vara så bra som möjligt.

Sändningen drar igång klockan 18:30, med försnack i en studio där ni får sällskap av Frida Nordstrand, Olof Lundh och Astrit Ajdarevic. Själva matchen kommer att kommenteras av Åke Unger och Marcelo Fernández.

  • Kanal: C More Fotboll
  • Sändningsstart: 18:30
  • Avspark: 19:00

Inför matchen

Det är svårt att säga vilket lag som är favoriter här. Spelbolagen håller Hammarby som rätt klara favoriter, vilket delvis är tack vare hemmaplansfördelen men även med tanke på att Hammarby imponerat än mer i gruppspelet. Det motstånd man ställts emot har dock som bäst varit av Superettanklass, och nu kommer det första riktiga testet för årets Hammarby.

AIK är det Stockholmslag som gjort det bäst i derbyna på senare år, och även historiskt sett. På ”Nya Söderstadion” har Hammarby dock tagit sju poäng i de tre senaste derbyna mot AIK.

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
17 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar