Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 16 apr, 2022

Streama Häcken – IFK Göteborg (17/4): Live stream & TV

BK Häcken och IFK Göteborg möts i ett rykande hett Göteborgsderby. Vi visar hur ni gör för att streama Häcken – Göteborg online på internet, eller för att se matchen på TV.

På söndag 17 april är det dags för årets första allsvenska derby, då BK Häcken tar emot IFK Göteborg på Bravida Arena. En hel del personer lär vilja se matchen direkt på nätet, och här visar vi hur ni bär er åt för att hitta er BK Häcken – IFK Göteborg live stream.

Följ våra enkla steg så sitter du snart där med en sändning av matchen framför dig. Se hur ni gör för att streama BK Häcken – IFK Göteborg live!

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: BK Häcken – IFK Göteborg
När: Den 17/4, kl. 17:30
Vart: Bravida Arena, Göteborg
Vad: Allsvenskan, omgång 3
TV: Discovery Plus
Speltips: Över 2,5 mål (1,85 hos Bet365)

Om ni vill kan ni läsa på om olika bettingsidor vi recenserat. Till denna match rekommenderar vi Bet365, då de har bra odds på Häcken – Göteborg.

Streama Häcken – Göteborg

Det är förvånansvärt enkelt att hitta en BK Häcken – Göteborg stream att se direkt på internet. För att titta på matchen live behöver ni bara skapa ett konto hos Discovery Plus och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Om ni ska titta på er Häcken – Göteborg live stream via mobil, dator eller surfplatta, det väljer ni själva. Hos Discovery Plus går det bra att ha igång era fotboll live streams från vilken enhet som helst. Välj därför själva hur ni ska ha igång er sändning av denna allsvenska toppmatch.

Det går dessutom bra att koppla över er BK Häcken – Göteborg stream till TV-skärmen, om ni har en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande. Då kan ni plötsligt titta på matchen på TV!

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Häcken – Göteborg online

Titta på Häcken – Göteborg på TV

Det går att se Häcken – IFK Göteborg på vanlig TV-sändning, om ni har kanalen som sänder den vill säga. Matchen kommer att visas på Discovery+ Extra 2, och har ni den kanalen i ert utbud är det bara att bläddra in den och börja titta på matchen.

Saknar ni kanalen som TV-sänder mötet men vill ändå se matchen på TV, rekommenderar vi att ni kopplar över er stream av matchen till TV-skärmen med hjälp av exempelvis en Chromecast.

  • Kanal: Discovery+ Extra 2
  • Avspark: 17:30, söndag 17 april

Inför matchen

BK Häcken och IFK Göteborg har båda inlett Allsvenskan positivt, genom att ta full pott på två omgångar. Bakom de fina poängskörderna döljer sig visserligen en del brister. Häcken har haft en skakig defensiv och borde ha släppt in tre mål mot Degerfors senast, medan Göteborgs hela anfallsspel hänger på Marcus Berg. För att de här lagen ska kunna bli topplag denna säsong krävs att Häcken filar på sin defensiv medan Göteborg måste utveckla ett bättre spel.

Klart är att båda dessa lag har flera intressanta spelare, och får man bara ordning på sitt kan det bära långt för de bägge. Vill ni läsa mer inför matchen så har vi skrivit ett speltips till Häcken – IFK Göteborg. Där hittar ni det mesta inför mötet.

Relaterat

dif aik stream tv
allsvenskan
Se hur ni finner en direktsändning till Djurgården - AIK. Avspark klockan 15:00 på Tele2 Arena, söndag 28 maj!
28 maj, 2023
Fullträff 28 maj
fullträff
Ta del av våra tankar om helgens kupong av Fullträff! Vi ger er analys och spelförslag till alla 13 matcher!
27 maj, 2023

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

1960 Articles