Streama BK Häcken - Hammarby IF: TV & Live stream

  • BK Häcken är ännu obesegrade, då man vunnit en match och kryssat fyra.
  • Hammarby står även de på sju poäng, men har mer blandat och gett.
  • Hammarby brukar ha det svårt borta mot Häcken, och har inte vunnit här någon gång sedan man kom tillbaka till Allsvenskan.
VadBK Häcken – Hammarby IF, omgång 6 i Allsvenskan
VarBravida Arena, Hisingen
NärSöndag 5 juli, 17:30
Live streamStreama BK Häcken – Hammarby IF

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Är du intresserad av att streama Häcken – Hammarby? Då är du på god väg. Vi visar hur du gör för att titta på matchen i Allsvenskan 5/7.

Streama Häcken – Hammarby IF

Äntligen är Allsvenskan igång. Massor av människor har längtat efter att se fotboll från Sverige, och på måndag 5 juli kan du hitta en BK Häcken – Hammarby live stream, då lagen möts i premiäromgången. Vi visar dig hur du gör för att se matchen online.

Det är enklare än vad man kan tro att se matchen på nätet. Följ bara med i våra enkla steg nedan för att se hur ni kan titta på Häcken – Hammarby IF!

Häcken – Hammarby live stream

Många kommer att leta efter en BK Häcken – Hammarby stream på måndag kväll, då de två lagen ställs mot varandra i Allsvenskan. Desto färre vet hur man gör för att hitta livesändningen. Det är där vi kommer in, för att visa er hur ni kan se mötet.

Sedan 2020 är det Discovery som äger rättigheterna att sända Allsvenskan, och de kommer att visa matchen online på sin streamingtjänst Dplay. Du som har ett konto på tjänsten kan se alla matcher från Allsvenskan.

Ett streamingkonto på Dplay som låser upp sändningarna av Allsvenskan (totalabonnemang) kostar dig 349 kr/månad utan bindningstid, eller 299 kr/månad om du väljer att binda dig för ett år. Med ett sådant abonnemang kan du streama Häcken – Hammarby live, och se resten av matcherna från vår högsta serie.

Din livesändning visas med hög bild- och ljudkvalitet, och kommentatorerna håller hög klass de också. Discovery har dessutom lockat sig över tyckaren och tidigare tränaren Alexander Axén från C More.

Det går att se din live stream från valfri plattform. Titta via mobil, dator eller surfplatta. Du kan även koppla sändningen till din TV, vilket vi talar mer om under nästa rubrik.

  1. Gå in på Dplay
  2. Skapa ett konto med abonnemanget Dplay Total
  3. Titta på BK Häcken – Hammarby IF

Titta på Häcken – Hammarby på TV

Det blir tyvärr ingen traditionell TV-sändning av Häcken – Hammarby, vilket är något av en besvikelse för många av de som hoppats på att kunna se matchen på TV. En gissning är att Discovery vill att så många som möjligt skaffar Dplay-konto, och därför väljer man att bara visa ett fåtal matcher på vanlig TV-sändning.

Hur som helst är Discoverys sportkanaler Kanal 5, Kanal 9, Eurosport 1 och Eurosport 2. Om matchen visas på TV kommer den att sändas i någon av de kanalerna.

Går det inte att se matchen på TV kan du koppla din BK Häcken – Hammarby live stream från valfri plattform till TV med hjälp av till exempel Chromecast eller HDMI-kabel.

Inför matchen

Hammarby vann äntligen sin senaste match, efter att ha haft tre raka förluster i ryggen. Det var väl ingen övertygande seger över Varberg, men det var en seger. Nyförvärvet Gustav Ludwigson stod för matchens enda mål, när han efter en misslyckad rensning från en Varbergsförsvarare kunde sätta bollen i nät.

Första halvlek gjorde Hammarby det bra, men i andra halvlek kom Varberg in i matchen mer och var inte långt ifrån att kvittera.

Sedan Hammarby gick upp till Allsvenskan har tidigare Häckenspelaren Paulinho gjort hela sju mål mot de grönvita. Nu representerar han istället Hammarby och ska försöka sänka sin gamla klubb.

Häcken har kryssat hela fyra av sina fem första matcher, och även vunnit en. Man är alltså obesegrade, även om man var nära att åka på en förlust mot Malmö häromveckan.

Avspark är 17:30, söndag 6 juli. Här kan ni läsa våra speltips på fotboll, och här finner ni oddsbonusar att spela på.

Speltips på fotboll

Speltips & odds: Mästaren möter lärjungen
Speltips & odds: Mästaren möter lärjungen
Under kvällen möter Manchester City - Arsenal i ett stormöte i Premier League.
News icon17 oktober, 2020
Author iconGustaf Rauer
Speltips & odds: Derbyt hetare än någonsin
Speltips & odds: Derbyt hetare än någonsin
Merseysidederby mellan Everton - Liverpool i Premier League äger rum under lördagen.
News icon16 oktober, 2020
Author iconGustaf Rauer
Speltips & odds: Hammarby söker revansch
Speltips & odds: Hammarby söker revansch
Hammarby och Mjällby möts på Tele2 Arena under söndagen. Här är vårt speltips till matchen.
News icon16 oktober, 2020
Author iconEmil Sandberg