Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 29 okt, 2020

Streama Hammarby IF – BK Häcken: TV & Live stream

Hammarby Häcken stream

  • BK Häcken ligger 4:a, men har bara vunnit en av sina sju senaste matcher.
  • Hammarby ligger 6:a, men har vunnit fyra av sina sju senaste.
  • Vårmötet mellan de här två lagen slutade i en 3-0-seger för BK Häcken.
Vad Hammarby IF – BK Häcken, omgång 26 i Allsvenskan
Var Tele2 Arena, Stockholm
När Söndag 1 november, 17:30
Live stream Streama Hammarby IF – BK Häcken

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Är du intresserad av att streama Hammarby – Häcken? Då är du på god väg. Vi visar hur du gör för att titta på matchen i Allsvenskan 1/11.

Streama Hammarby IF – Häcken

Äntligen är Allsvenskan igång. Massor av människor har längtat efter att se fotboll från Sverige, och på söndag 1 november kan du hitta en Hammarby – BK Häcken live stream, då lagen möts i den 26:e omgången. Vi visar dig hur du gör för att se matchen online.

Det är enklare än vad man kan tro att se matchen på nätet. Följ bara med i våra enkla steg nedan för att se hur ni kan titta på Hammarby IF – Häcken!

Hammarby – Häcken live stream

Många kommer att leta efter en Hammarby – BK Häcken stream på söndag kväll, då de två lagen ställs mot varandra i Allsvenskan. Desto färre vet hur man gör för att hitta livesändningen. Det är där vi kommer in, för att visa er hur ni kan se mötet.

Sedan 2020 är det Discovery som äger rättigheterna att sända Allsvenskan, och de kommer att visa matchen online på sin streamingtjänst Dplay. Du som har ett konto på tjänsten kan se alla matcher från Allsvenskan.

Ett streamingkonto på Dplay som låser upp sändningarna av Allsvenskan (totalabonnemang) kostar dig 349 kr/månad utan bindningstid, eller 299 kr/månad om du väljer att binda dig för ett år. Med ett sådant abonnemang kan du streama Häcken – Hammarby live, och se resten av matcherna från vår högsta serie.

Din livesändning visas med hög bild- och ljudkvalitet, och kommentatorerna håller hög klass de också. Discovery har dessutom lockat sig över tyckaren och tidigare tränaren Alexander Axén från C More.

Det går att se din Hammarby – Häcken live stream från valfri plattform. Titta via mobil, dator eller surfplatta. Du kan även koppla sändningen till din TV, vilket vi talar mer om under nästa rubrik.

  1. Gå in på Dplay
  2. Skapa ett konto med abonnemanget Dplay Total
  3. Titta på Hammarby IF – BK Häcken

Titta på Hammarby – Häcken på TV

Det blir tyvärr ingen traditionell TV-sändning av Hammarby – Häcken, vilket är något av en besvikelse för många av de som hoppats på att kunna se matchen på TV. En gissning är att Discovery vill att så många som möjligt skaffar Dplay-konto, och därför väljer man att bara visa ett fåtal matcher på vanlig TV-sändning.

Hur som helst är Discoverys sportkanaler Kanal 5, Kanal 9, Eurosport 1 och Eurosport 2. Om matchen visas på TV kommer den att sändas i någon av de kanalerna.

Går det inte att se matchen på TV kan du koppla din Hammarby – BK Häcken live stream från valfri plattform till TV med hjälp av till exempel Chromecast eller HDMI-kabel.

Inför matchen

Hammarby har efter en svag förstahalva av säsongen börjat få mer kontinuitet i sina prestationer. Efter den svaga derbyförlusten mot AIK har segrarna kommit på löpande band, bortsett från den oavgjorda matchen mot Djurgården. Gustav Ludwigson, Alexander Kacaniklic och Aron Johánnsson har alla sett vassa ut på sistone.

Sedan Hammarby gick upp till Allsvenskan har tidigare Häckenspelaren Paulinho gjort hela sju mål mot de grönvita. Nu representerar han istället Hammarby. Han är dock skadad och kommer inte till spel här.

Häcken var länge laget som låg närmast till att utmana Malmö FF om guldet, men en rad svaga prestationer har gjort att man halkat ner till fjärde plats. Blir det förlust här trillar man ner ytterligare en-två placeringar.

Avspark är 17:30, söndag 1 november. Här kan ni läsa våra speltips på fotboll, och här finner ni oddsbonusar att spela på.

Speltips på fotboll

malmö klaksvik speltips stream
speltips
Malmö FF välkomnar färöiska KI Klaksvik till Eleda Stadion för Champions League-kval. Läs allt inför matchen här!
22 juli, 2024
gais aik speltips stream
speltips
GAIS och AIK möts på Gamla Ullevi på måndag kväll. Här finner ni allt inför matchen!
22 juli, 2024
speltips
Läs om finalen i ATP Newport mellan Michelsen mot Giron. Vi tar fram speltips, odds och guide till livestreaming online.
21 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar