Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 12 nov, 2020

Streama FC Gute – Hammarby: Live stream & TV

Gute Hammarby stream

  • FC Gute spelar i Division 2 Norra Svealand.
  • Hammarby är ett topplag i Allsvenskan.
  • Vinnaren av denna kvalmatch är klart för gruppspel i Svenska Cupen.
Vad FC Gute – Hammarby, Svenska Cupen
Var Gutavallen, Visby
När Torsdag 12 november, 18:00
Live stream Streama FC Gute – Hammarby

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Många lär vilja live streama Gute – Hammarby, och se när lagen möts i Svenska Cupen. Här går vi igenom hur ni gör för att titta på matchen online på nätet.

Streama FC Gute – Hammarby

Det är alltid populärt att titta på fotboll från Svenska Cupen, och det är inte så konstigt. Här har man chansen att se de lite mindre klubbarna mäta sig mot de allra största svenska lagen. När skulle annars en liten, gotländsk klubb som FC Gute få chansen att ställas mot Hammarby?

I den här texten visar vi hur man gör för att hitta en FC Gute – Hammarby live stream. För detta är en speciell match som många kommer att vilja titta på, så väl gutar som hammarbyare!

FC Gute – Hammarby live stream

Hur gör man då för att streama FC Gute – Hammarby live? Det är faktiskt enklare än vad man kan tro att titta på matchen på nätet.

C More äger sändningsrättigheterna till matchen, och de visar & sänder Svenska Cup-matcher. Om du vill se FC Gute – Hammarby rekommenderar vi dig att ta dig till C Mores hemsida, cmore.se.

När du kommit till C Mores sajt behöver du skapa ett konto, vilket är gratis. Sedan måste du dock betala för att låsa upp sändningen. Du kan välja mellan att skaffa ett månadsabonnemang med sport eller att köpa en så kallad matchbiljett som gör att du kan se just den här matchen.

Sändningen på C More håller hög nivå, och då talar vi om allt från ljud till kommentatorer och bild. Se matchen från valfri enhet – du kan ha igång din FC Gute – Hammarby stream via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till cmore.se
  2. Skapa ett konto och köp abonnemang/matchbiljett
  3. Streama FC Gute – Hammarby!

Titta på FC Gute – Hammarby på TV

Vilken TV-kanal visar FC Gute – Hammarby? Det är en fråga många ställer sig en kväll som denna. Svaret är att matchen visas på C More Fotboll. Har du den kanalen i ditt utbud kan du se matchen direktsänt på TV.

Saknar du C More Fotboll men vill ändå se matchen på TV rekommenderar vi dig att koppla din FC Gute – Hammarby stream från valfri enhet till TV-skärmen med hjälp av till exempel en Chromecast eller HDMI-kabel.

  • Kanal: C More Fotboll
  • Avspark: 18:00, torsdag 12 november

Inför matchen

FC Gute och Hammarby ställs emot varandra i Svenska Cupens andra omgång, och laget som vinner är klart för Svenska Cupens gruppspel. Detta är en måste-vinna-match för Hammarby, men vi har sett skrällar av liknande slag förr. Till exempel missade Helsingborg gruppspelet i år, på bekostnad av ett lag från en lägre division.

FC Gute spelar i Division 2 Norra Svealand, och hette tidigare Visby IF. De har ett ungt och hungrigt lag, som inte ska räknas ut. Lagets tränare är Robert Mambo-Mumba, som säkert många hört talas om från spelarkarriären där han bland annat representerade GIF Sundsvall.

Speltips

Ishockey
Speltipset från Sportal.se inför Sverige - Finland den 23/5 är en svensk vinst. Vi jämför bettingsidor som har bäst odds för vårt speltips.
22 maj, 2024
atalanta bayer leverkusen speltips stream
EL
Final i Europa League! Atalanta och Bayer Leverkusen ställs emot varandra, där Gian Piero Gasperini ska försöka bli mannen att bryta Xabi Alonsos förlustfria svit. Allt inför matchen här!
22 maj, 2024
Ishockey
Läs om Sveriges match i hockey-VM mot Slovakien. Matchen har nedsläpp på tisdag klockan 20:20. Speltips, odds & guide till streaming online.
21 maj, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar