Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 6 nov, 2020

Streama Djurgården – AIK: Live stream & TV

Häcken AIK speltips stream

  • AIK har åtta raka matcher utan förlust.
  • Djurgården vann det senaste derbyt lagen emellan.
  • Innan Djurgården slog AIK i våras hade AIK 17 raka derbymatcher mot AIK utan förlust.
Vad Djurgården – AIK, omgång 27 i Allsvenskan
Var Tele2 Arena, Stockholm
När Söndag 8 november, 14:30
Live stream Streama Djurgården – AIK

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Väldigt många väntas vilja streama Djurgården – AIK online på internet, och titta på detta Stockholmsderby direktsänt på nätet. Här visar vi dig hur du gör för att se matchen live.

Streama Djurgården – AIK online

En hel del människor lär vilja hitta en Djurgården – AIK live stream att titta på direkt på internet, när lagen möts i ett sevärt derby söndag 8/11. Medan Djurgården slåss för Europaplats vill AIK åt äran, som alltid är högst närvarande i derbyn. Se hur ni gör för att kolla på matchen online på nätet.

Vi hjälper er att hitta en direktsändning av den här matchen, så att ni kan se den med hjälp av en fotboll stream. Titta på matchen tack vare våra instruktioner!

Djurgården – AIK live stream

Hur gör man då för att streama Djurgården – AIK online på nätet? Det är det många som frågar sig. Här förklarar och visar vi dig hur du gör.

Först och främst är det bra för dig som vill titta på Allsvenskan att veta var du kan se matcher från Sveriges bästa liga i fotboll. Det är, kan vi tala om för dig, Discovery som sitter på sändningsrättigheterna till ligan, och de visar matcherna på sina olika plattformar.

När det handlar om att hitta en Djurgården – AIK stream att se online är det Dplay som gäller, vilket är Discoverys streamingtjänst. Där kan du se alla matcher från ligan på internet. Skapa ett konto, köp abonnemanget Dplay Total för 349 kr/månad och börja titta på matchen. Det går att se matchen via valfri enhet, så du kan kolla på den från mobil, dator eller surfplatta. Vill du kan du koppla över sändningen till TV-skärmen, men för att göra det krävs det att du har en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande.

  1. Gå till Dplay
  2. Skapa ett konto och köp Dplay Total
  3. Streama Djurgården – AIK

[poll id=”28″]

Titta på Djurgården – AIK på TV

Tyvärr är det ingen TV-kanal som kommer att visa Djurgården – AIK. Vill du se matchen på TV får du istället koppla din Djurgården – AIK live stream från valfri enhet till TV-skärmen. Gör det med fördel med hjälp av en Chromecast.

Discovery väljer att inte visa särskilt många av de allsvenska matcherna i TV, då de vill att man ska skaffa Dplay-konto för att istället live streama Djurgården – AIK och de andra matcherna. Tråkigt men förståeligt.

  • Kanal: –
  • Avspark: 14:30, söndag 8 november

Inför matchen

Det är omöjligt att snacka om Djurgården och derbyn utan att nämna derbyspöket. Djurgården har en otrolig ovana av att nästan alltid förlora derbymatcherna, oavsett om det är mot AIK eller mot Hammarby. Till exempel förlorade man alla sina derbymatcher ifjol, då man ändå tog SM-guld. Derbyförlusterna var också lagets enda förluster på hela året.

AIK brukar vara väldigt starka i derbyn, där man har stor plusstatistik mot Djurgården och dessutom plusstatistik mot Hammarby. Nu kommer man dessutom till den här matchen väldigt formstarka, efter att Mikael Lustig gett laget ett enormt lyft sedan han vände hem till Sverige för att dra på sig den svartgula tröjan.

Djurgården riskerar att sakna Aslak Fonn Witry och Erik Berg, men man har ganska stor bredd i truppen och skillnaden bör inte vara så stor.

Speltips på fotboll

Ishockey
Speltipset från Sportal.se inför Sverige - Finland den 23/5 är en svensk vinst. Vi jämför bettingsidor som har bäst odds för vårt speltips.
22 maj, 2024
atalanta bayer leverkusen speltips stream
EL
Final i Europa League! Atalanta och Bayer Leverkusen ställs emot varandra, där Gian Piero Gasperini ska försöka bli mannen att bryta Xabi Alonsos förlustfria svit. Allt inför matchen här!
22 maj, 2024
Ishockey
Läs om Sveriges match i hockey-VM mot Slovakien. Matchen har nedsläpp på tisdag klockan 20:20. Speltips, odds & guide till streaming online.
21 maj, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar