Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 29 okt, 2020

Streama Sirius – AIK: Live stream & TV

AIK - Sirius stream

  • AIK har efter en trist start på säsongen trampat igång bra på sistone, och är obesegrade i sina sex senaste matcher.
  • Sirius har det gått bra för i princip hela säsongen, och Uppsalalaget ligger 7:a i Allsvenskan.
  • Sedan Sirius kom upp till Allsvenskan 2017 har man förlorat sina samtliga sju matcher mot AIK.
Vad IK Sirius – AIK, omgång 25 i Allsvenskan
Var Studenternas IP, Uppsala
När Torsdag 29 oktober, 19:00
Live stream Streama IK Sirius – AIK

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Är du intresserad av att live streama IK Sirius – AIK? Då hjälper vi dig dit. Här kan ni se hur ni bär er åt för att titta på Sirius – AIK online på nätet. Följ med!

Streama Sirius – AIK

Väldigt många är intresserade av att live streama Sirius – AIK, för att se när de två starka allsvenska lagen ställs emot varandra. Här kommer vi att få se en besvikelse mäta sig med en positiv överraskning. Fortsätter de båda på den utstakade vägen, eller börjar saker så sakteliga övergå till det normala?

I den här artikeln visar vi dig hur du hittar din Sirius – AIK live stream, så att du kan titta när lagen möts på onsdag kväll i Allsvenskan. Häng med här!

Sirius – AIK live stream

Var kan man streama Sirius – AIK online? Det är en fråga många ställer sig, nu när matchen närmar sig. Snart är det dags för avspark, och många fotbollssupportrar landet över – inte minst AIK- och Siriusfansen – kommer att vilja se matchen.

Det är Discovery som äger rättigheterna att sända fotboll från Allsvenskan i Sverige. Därför måste du gå via deras plattformar för att kunna se matchen. Skapa ett konto på deras streamingtjänst Dplay, så kan vi garantera dig att du kan titta på matchen.

Det är möjligt att streama matchen direkt från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Du kan dessutom koppla över sändningen till din TV, så länge du har en HDMI-kabel eller liknande. Kommentatorerna är kunniga och insatta, vilket höjer tittarupplevelsen än mer. Särskilt nu när ingen publik får närvara, blir kommentatorerna än viktigare. Streama fotboll av hög kvalitet!

  1. Gå in på Dplay
  2. Skapa ett konto och välj abonnemanget Dplay Total
  3. Titta på IK Sirius – AIK

Titta på Sirius – AIK på TV

Vilken kanal sänder Sirius – AIK på TV, kanske du frågar dig. Tyvärr är det så att matchen inte kommer att visas på TV. Anledningen är möjligen att Discovery vill att man ska skaffa deras nättjänst Dplay, vilket är tråkigt men förståeligt.

Du kan hur som helst koppla din livesändning från valfri enhet till TV, så länge du har exempelvis en Chromecast eller HDMI-kabel tillgängligt.

Inför matchen

AIK har verkligen inte fått den säsongen man hoppats på. Laget ligger 11:a i Allsvenskan, och Rikard Norlings nya ”Atalanta-taktik” föll inte så väl ut. Under Bartosz Grzelak har resultaten så sakteliga kommit, och på sistone har det faktiskt gått riktigt bra för AIK.

Henrik Rydströms IK Sirius har haft en desto bättre säsong. Laget ligger 7:a i Allsvenskan, vilket få hade trott inför säsongen. Ännu finns en möjlighet att ta en Europaplats, även om det börjar se svårt ut efter några poängtapp på sistone.

Är du intresserade av att kolla in speltips på fotboll kan du följa länken här.

Speltips på fotboll

speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar