Streama AIK - Sirius: Live stream & TV

  • AIK har fått en trist start på säsongen, och har inte vunnit någon av sina fem senaste matcher.
  • Sirius har det gått bättre för, och efter förlusten i premiären är Uppsalalaget obesegrade.
  • Sedan Sirius kom upp till Allsvenskan 2017 har man förlorat sina samtliga sex matcher mot AIK.
VadAIK – IK Sirius, omgång 8 i Allsvenskan
VarFriends Arena, Solna
NärOnsdag 15 juli, 19:00
Live streamStreama AIK – IK Sirius

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Är du intresserad av att live streama AIK – IK Sirius? Då hjälper vi dig dit. Här kan ni se hur ni bär er åt för att titta på AIK – Sirius online på nätet. Följ med!

Streama AIK – Sirius

Väldigt många är intresserade av att live streama AIK – Sirius, för att se när de två starka allsvenska lagen ställs emot varandra. Här kommer vi att få se en besvikelse mäta sig med en positiv överraskning. Fortsätter de båda på den utstakade vägen, eller börjar saker så sakteliga övergå till det normala?

I den här artikeln visar vi dig hur du hittar din AIK – Sirius live stream, så att du kan titta när lagen möts på onsdag kväll i Allsvenskan. Häng med här!

AIK – Sirius live stream

Var kan man streama AIK – Sirius online? Det är en fråga många ställer sig, nu när matchen närmar sig. Snart är det dags för avspark, och många fotbollssupportrar landet över – inte minst AIK- och Siriusfansen – kommer att vilja se matchen.

Det är Discovery som äger rättigheterna att sända fotboll från Allsvenskan i Sverige. Därför måste du gå via deras plattformar för att kunna se matchen. Skapa ett konto på deras streamingtjänst Dplay, så kan vi garantera dig att du kan titta på matchen.

Det är möjligt att streama matchen direkt från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Du kan dessutom koppla över sändningen till din TV, så länge du har en HDMI-kabel eller liknande. Kommentatorerna är kunniga och insatta, vilket höjer tittarupplevelsen än mer. Särskilt nu när ingen publik får närvara, blir kommentatorerna än viktigare. Streama fotboll av hög kvalitet!

  1. Gå in på Dplay
  2. Skapa ett konto och välj abonnemanget Dplay Total
  3. Titta på AIK – IK Sirius

Titta på AIK – Sirius på TV

Vilken kanal sänder AIK – Sirius på TV, kanske du frågar dig. Tyvärr är det så att matchen inte kommer att visas på TV. Anledningen är möjligen att Discovery vill att man ska skaffa deras nättjänst Dplay, vilket är tråkigt men förståeligt.

Du kan hur som helst koppla din livesändning från valfri enhet till TV, så länge du har exempelvis en Chromecast eller HDMI-kabel tillgängligt.

Inför matchen

AIK har verkligen inte fått den start på säsongen man hoppats på. Laget ligger 11:a i Allsvenskan, och Rikard Norlings nya ”Atalanta-taktik” har inte fallit så väl ut. Men säsongen är lång, och rycker man upp sig väldigt snart kan man fortfarande vara med och slåss om guldet.

Henrik Rydströms IK Sirius har fått en desto bättre start på säsongen. Laget ligger 4:a i Allsvenskan, vilket få hade trott inför säsongen. Men, som sagt, säsongen är lång och kontraktet är knappast säkrat ännu.

Är du intresserade av att kolla in speltips på fotboll kan du följa länken här.

Speltips på fotboll

Speltips & odds: Falkenbergs FF - Malmö FF 9/8
Speltips & odds: Falkenbergs FF - Malmö FF 9/8
Under denna soliga söndagseftermiddag möter Falkenbergs FF - Malmö FF i allsvenskan.
News icon9 augusti, 2020
Author iconGustaf Rauer
Speltips: Avgörande på Camp Nou 8/8
Speltips: Avgörande på Camp Nou 8/8
Champions League. Blir det Barcelona eller Napoli som avancerar? …
News icon7 augusti, 2020
Author iconEmil Sandberg
Speltips & odds: Avancemang för "Den gamla damen"?
Speltips & odds: Avancemang för "Den gamla damen"?
Kan Juventus vända underläget från första matchen, och slå ut Lyon? …
News icon6 augusti, 2020
Author iconEmil Sandberg