Streama AIK – Malmö: Se live stream & TV (13/5)

Den 13 maj så kommer AIK att ta emot Malmö FF på Friends Arena. Båda jagar en bättre inledning av Allsvenskan 2021 och lägger säkert stor vikt i matchen. Du kan självklart se AIK – Malmö stream online. Vi visar hur!

Både AIK och Malmö har jakt på toppen. Det gäller för lagen att kunna hålla sig kvar i toppen när andra lag rycker. Detta blir dessutom ett mycket klassiskt möte i Allsvenskan mellan två historiska klubbar.

Det finns med andra ord många anledningar till varför man vill streama AIK – Malmö den 13/5. Se därför till att du är väl förbered inför att avsparken för matchen slås.

 

Se fotboll från Sverige

Streama hos Bet365!

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: AIK – Malmö FF, Allsvenskan
Avspark: Den 13/5, kl. 18:30
Vart: Friends Arena
Live stream: DiscoveryPlus
TV-kanal:
Speltips: Malmö FF vinner matchen (2.23 hos Unibet)

De odds vi spelat på är hämtade från Unibet Sverige. Det är en sida som ofta hjälper till med höga odds inför matcher som spelas i Allsvenskan.

AIK – Malmö stream

Du kommer kunna se AIK – Malmö FF via live stream inne hos DiscoveryPlus. Det är en streamsida som samlar matcher från både Allsvenskan och Superettan. Att streama fotboll från DiscoveryPlus är inte gratis. Det krävs att du har skapat ett konto – och köpt till ett abonnemang.

Att registrera ett konto är helt gratis – men att köpa premium kommer att kosta dig pengar. Du kan välja mellan lite olika paket inne hos DiscoveryPlus. Där hittar du snabbt vad som passar dig och dina intressen allra bäst.

Vi på Sportal.se använder oss själva av DiscoveryPlus när vi sänder Allsvenskan. Vi kommer använda denna sida för att sända AIK – Malmö stream den 13/5. Se till att du också gör det om du vill streama AIK – Malmö på nätet.

Här undertill kan du se alla steg som du behöver ta dig igenom för att se Allsvenskan på nätet. Det tar inte mer än bara några enstaka minuter innan du har tillgång till svensk fotboll via streaming.

  • Besök DiscoveryPlus
  • Skapa ett konto gratis
  • Köp abonnemang
  • Sänd AIK – Malmö stream

Se matchen på TV?

Det kommer inte finnas någon kanal som kommer att visa AIK – Malmö på TV. Alla sändningar från Allsvenskan kommer enbart att visas via live streaming. Det är kanske den framtiden vi håller på att se. Allt fler har börjar att streama Superettan och Allsvenskan istället för att köpa till rätt TV-kanaler.

Kanal 5 brukar visa matcher från Allsvenskan. Dock handlar det bara om utvalda matcher. Dessvärre så är matchen som spelas mellan AIK – Malmö FF inte en av dessa matcher.

Du får helt enkelt nöja dig med streama hos DiscoveryPlus. Det är absolut ingen nackdel. Där kommer du att kunna se matcher med svenska expeter och i HD. Du kommer välja om du vill se matcherna i din mobil, TV eller dator.

  • TV-kanal: Ingen
  • Sändningsstart: Cirka 15 min före avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Se hur du kan sända Malmö - Juventus stream från Champions League (CL) den 14 sept, 2021, Vi visar vart du streamar matchen online och på TV.
News icon 13 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Derby i Stockholm! Se hur ni gör för att streama Djurgården - Hammarby live! …
News icon 12 september, 2021
Author icon Emil Sandberg
Premiär i SHL - Speltips för alla matcher (11/9)
Premiär i SHL - Speltips för alla matcher (11/9)
Den första omgången i SHL 2021/22 kommer att starta den 11 september, Vi hjälper dig med speltips och bästa odds inför alla matcherna! …
News icon 9 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman