Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 22 jul, 2020

Streama AIK – Djurgården: Live stream & TV

AIK Djurgården stream

  • AIK har släppt in 4 mål på en match vid två olika tillfällen denna säsong. Senast man släppte in 4 mål på en match innan i år var 2015.
  • Djurgården kommer till matchen utan Astrit Ajdarevic, som fortfarande saknas av personliga skäl.
  • Senast AIK förlorade ett allsvenskt derby mot Djurgården var 2011.
Vad AIK – Djurgårdens IF, omgång 11 i Allsvenskan
Var Friends Arena, Solna
När Söndag 26 juli, 17:30
Live stream Streama AIK – Djurgårdens IF

Det är många som kommer att vilja live streama AIK – Djurgårdens IF. I den här matchen visar vi er hur ni gör för att se Stockholmsderbyt direktsänt online. Häng med och hitta er sändning till matchen!

Streama AIK – Djurgården online

Trycket på att se allsvensk fotboll är större än på länge, och det har nog att göra med att fansen tvingats vänta så länge på att få se sina lag i år. Men nu är säsongen igång, och på söndag eftermiddag 26/7 kan ni som vill streama AIK – Djurgården live på nätet.

I den här texten går vi igenom hur ni bär er åt för att hitta en livesändning av matchen. Titta på matchen direkt på nätet, eller se hur ni gör för att kolla på den på TV.

AIK – Djurgården live stream

För att kunna streama AIK – Djurgården online behöver du först veta vilket TV-bolag det är som äger rättigheterna att visa matcher från Allsvenskan. Det är, kan vi tala om för dig, Discovery som från år 2020 äger dessa rättigheter. De kommer att visa matchen på sin streamingtjänst Dplay.

Om du redan har konto på Dplay kan du enkelt titta på matchen, annars är det inte särskilt svårt fixat. Du går in på dplay.se, skapar ett konto och väljer abonnemanget Dplay Total. Då kan du streama AIK – Djurgården live.

Det går att koppla upp din fotboll stream från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Du som har en HDMI-kabel, Chromecast eller liknande kan dessutom koppla din AIK – Djurgården live stream till TV-skärmen, för att på så sätt få matchen att visas i TV:n.

Sändningen har hög bildkvalitet, och detsamma gäller ljudet. Dessutom är kommentatorerna duktiga, vilket förhöjer tittarupplevelsen än mer.

  1. Gå in på Dplay
  2. Skapa ett konto och köp abonnemanget Dplay Total
  3. Streama AIK – Djurgården online

[poll id=”7″]

Titta på AIK – Djurgården på TV

Ingen kanal kommer att visa AIK – Djurgården på TV, dessvärre. Discovery har valt att endast sända ett fåtal matcher per allsvensk omgång i TV, antagligen eftersom de vill att man ska skaffa konto på deras nättjänst Dplay.

Du som har ett konto där kan hur som helst koppla din AIK – Djurgården stream till din TV, och på så sätt se matchen på TV ändå.

  • Kanal: –
  • Avspark: 17:30, söndag 26 juli

Inför matchen

Varken Djurgården eller AIK har direkt rosat marknaden under inledningen av säsongen. Oväntade poängtapp här och där, och som det ser ut nu kommer båda lagen att göra en sämre säsong än vad man gjorde ifjol.

Inför säsongen var det mycket snack om att vi skulle få se ett nytt AIK, och det har vi fått se också. Ett AIK som är ojämna, som släpper in billiga mål och som inte längre kan stänga matcher. Vi har visserligen fått se den höga press och det man-mot-man-försvar tränare Rikard Norling pratat om också, men än så länge har detta nya spelsätt knappast gynnat laget.

Djurgården har inte heller sett särskilt stabila ut, och man har till och med svårt att slå bottenlagen på hemmaplan. Kanske har en mättnad smugit sig in i laget efter guldet ifjol.

Om ni går till vår sektion med speltips på fotboll kan ni i god tid innan avspark se mer av våra tankar inför matchen.

Speltips på fotboll

Ishockey
Speltipset från Sportal.se inför Sverige - Finland den 23/5 är en svensk vinst. Vi jämför bettingsidor som har bäst odds för vårt speltips.
22 maj, 2024
atalanta bayer leverkusen speltips stream
EL
Final i Europa League! Atalanta och Bayer Leverkusen ställs emot varandra, där Gian Piero Gasperini ska försöka bli mannen att bryta Xabi Alonsos förlustfria svit. Allt inför matchen här!
22 maj, 2024
Ishockey
Läs om Sveriges match i hockey-VM mot Slovakien. Matchen har nedsläpp på tisdag klockan 20:20. Speltips, odds & guide till streaming online.
21 maj, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar