Streama AIK - Djurgården (24/4): Se live stream & TV

Shkendija AIK speltips stream

På söndag 24 april är det dags för årets första Stockholmsderby! Här kan ni se hur ni gör för att live streama AIK – Djurgården, eller för att titta på matchen på TV.

Det har blivit dags för Stockholmsderby, då AIK tar emot Djurgården på Friends Arena söndagen den 24 april. Intresset för att titta när lagen möts lär vara stort, och här går vi igenom förutsättningarna när det kommer till att hitta en AIK – Djurgården live stream.

Vi kommer även att kolla upp vilken kanal som sänder matchen på TV, och visa hur ni bär er åt för att titta på mötet!

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: AIK – Djurgårdens IF
När: Den 24/4, kl. 15:00
Vart: Friends Arena, Solna
Vad: Allsvenskan, omgång 4
TV: Discovery Plus
Speltips: AIK vinner (2,25 hos Bet365)

Ni är välkomna att läsa på om olika bettingsidor vi har recenserat. Till den här matchen rekommenderar vi Bet365, då de har bra odds på AIK – Djurgården.

Streama AIK – Djurgården live

Det är inte alls särskilt svårt att streama AIK – Djurgården direktsänt på nätet. För att se matchen online behöver du bara skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan du se alla matcher från Allsvenskan direkt.

Vilken enhet du använder för att titta på din AIK – Djurgården live stream bestämmer du helt själv. Det går nämligen bra att titta på fotboll live streams hos Discovery Plus från valfri enhet. Se matchen via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över din sändning till TV-skärmen, och se matchen där.

Sändningen på Discovery Plus håller hög nivå, vad gäller alltifrån bild till ljud och kommentatorer. Förvänta er en AIK – Djurgården stream med en matchstudio av hög klass, och en skicklig huvud- och expertkommentator.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama AIK – Djurgården online

Titta på AIK – Djurgården på TV

Det finns en kanal som kommer att sända AIK – Djurgården direktsänt på TV. Den kanalen är Discovery+ Extra 1, och med den kanalen kan du se matchen på TV.

Bläddra igenom kanallistan och se om du har kanalen som krävs för att titta på matchen.

Saknar du kanalen i ditt utbud men vill ändå se matchen på TV är vår rekommendation att du kopplar över din AIK – Djurgården stream till TV-skärmen via Chromecast, HDMI-kabel, Apple TV eller liknande.

  • Kanal: Discovery+ Extra 1
  • Avspark: 15:00, söndag 24 april

Inför matchen

Varken AIK eller Djurgården har fått någon lysande start på årets säsong, även om inget av lagen heller floppat totalt. AIK har inlett med två hemmasegrar och två bortaförluster, och hemma på Friends mot Djurgården har man alltså oddsen på sin sida.

För Djurgårdens del har det blivit segrar mot Degerfors och Norrköping, kryss mot Göteborg och förlust mot Mjällby. Som bekant har man en historik av att förlora matcherna mot AIK och Hammarby, och det återstår att se om derbyspöket visar sig även år 2022.

Elliot Käck och Pierre Bengtsson har båda varit skadade för Djurgården under den senaste tiden, vilket gjorde att Haris Radetinac fick vikariera som vänsterback mot Göteborg senast. Till den här matchen hoppas Kim och ”Tolle” på att ha Bengtsson tillbaka, vilket vore ett stort plus.

AIK ser ut at kunna ha hela sin trupp tillgänglig till derbyt. Vänta er att man ställer upp laget som mot Varberg, förutom att Bilal Hussein kanske får en startplats på bekostnad av Yasin Ayari.

Relaterat

Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Hitta tips inför Super Bowl finalen den 13/2. Vi ger speltips med bäst odds, råd om bonusar och hjälp för att streama Super Bowl 2023 live på nätet.
3 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.