Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 22 maj, 2018

Örebro – Kalmar: Live stream, speltips & laguppställning

Örebro SK tar emot Kalmar FF på Behrn Arena. Läs allt inför matchen här.

Örebro SK – Kalmar FF stream

Det är mycket enkelt att streama Örebro – Kalmar i Allsvenskan, men det är inte riktigt . Du behöver ett konto på CMore, och där köpa ett abonnemang eller, om du föredrar, en matchbiljett till matchen.

  • Match: Örebro – Kalmar, Allsvenskan
  • Datum & tid: Tisdag den 22 maj, kl. 19:00
  • Arena: Behrn Arena, Örebro
  • Streama Allsvenskan med CMore

Två positiva överraskningar

Örebro och Kalmar är två av årets stora positiva överraskningar i Allsvenskan 2018. Lagen ligger på plats 5 respektive plats 4, och har förvånat experter med sina fina resultat.

Örebro hade gått obesegrade fram till matchen mot Hammarby för en dryg vecka sedan. Vid ledning med 1-0 fick man en utvisning på Kennedy Igboananike, vilket ledde till att man tappade och förlorade matchen med 1-2. Matchen därpå blev det ytterligare en förlust, när man besökte Djurgården i Stockholm.

Kalmar FF har en liknande tid bakom sig. Klubben var inne i en period av fyra raka segrar, men åkte förvånansvärt nog på en förlust mot Brommapojkarna senast. Nu vill man sikta på att ta sig tillbaka till vinnande bana.

Trolig laguppställning, Örebro

Jansson
Lorentzson – Almebäck – Hines-Ike
Björnkvist – Gerzic – Rogic – S. Ring
Omoh – Igboananike – Besara

Skador: –
Avstängningar: Johan Mårtensson

Trolig laguppställning, Kalmar

Hägg
Hallberg – V. Elm – Arokoyo – Akas
Magnusson – Romário – Hellborg – Hiago
P. Diouf – Ferjzullahu

Skador: Emin Nouri, Filip Sachpekidis, Tobias Eriksson, Rasmus Elm
Avstängningar: –

Speltips

Örebro har fått tillbaka två oerhört viktiga spelare från avstängning – Brendan Hines-Ike och Kennedy Igboananike – och vi tror att det kommer att bära frukt.

Örebro har visserligen två raka förluster, men den första av dessa kom sedan man fått en tidig och tveksam utvisning mot Hammarby. Utvisningen gjorde att man tappade ledning till förlust. Därefter förlorade man borta mot ett pånyttfött Djurgården, utan tre av sina viktigaste spelare.

Kalmar har också sett starka ut i säsongsinledningen men förlorade senast mot BP. Ingen bra insats, och vi tror att det blir ny förlust ikväll för KFF.

Vi tippar den raka 1:an till oddset 2.15 på Bet365.

  • Tips: Örebro vinner matchen
  • Odds: 2.15, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar