Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 9 sep, 2020

Malmö FF – AIK: Bäst live stream på Allsvenskan

Malmö aik live stream online

Är du sugen på att följa en Malmö FF – AIK live stream direkt från Allsvenskan har du hittat helt rätt. Precis som vi är du förmodligen en inbiten supporter och ute efter en Malmö – AIK stream i hög kvalitet. Vi kan med dessa trygga orden inbringa ett lugn, du har hittat rätt!

I texten nedan kommer vi att steg för steg redogöra hur du snabbast och enklast startar upp en riktigt bra Malmö FF – AIK live stream online. Genom några klick och snabba fingrar över tangentbordet kommer du ha en riktigt bra Malmö FF – AIK stream framför dig. Vänta inte tills efter avspark med att starta upp en fotbolls live stream, kom istället igång direkt.

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Malmö FF – AIK live stream

Då det relativt nyligen varit ett skifte av rättigheterna gällande att sända en Allsvenskan live stream kan det lätt bli lite rörigt. Men vi har koll på läget och det är ingen mindre än Dplay som står som nuvarande innehavare av streamingrättigheterna.

Vilket innebär att det är också dit du får vända dig ifall du skall se en Malmö FF – AIK live stream online. Skapa ett konto hos stremingtjänsten och välj sedan till deras tillhörande sportpaket. Sedan är det bara att leta upp matchen och starta en Malmö FF – AIK live stream.

  • Avspark: Söndag 13 september kl. 17:30
  • Spelplats: Eleda Stadion, Malmö
  • Visas hos: Dplay live stream

Notera att detta tyvärr inte är en gratis Malmö FF – AIK live stream. För summan du betalar varje månad kan du dock ta del av hela Allsvenskan och massor annan sport. Det kommer alltså inte gå någon nöd på streamingmöjligheter.

De live streams som vi tipsar om är alltid streams som vi själva testat. Därför kan vi med gott samvete rekommendera olika tjänster. De fotboll live streams som vi rekommenderar håller alltid hög kvalitet i såväl produktion som bild. Eftersom många streams inte är gratis är det extra viktigt att man får det som man betalar för.

AIK i en prekär situation

Det har inte varit en lätt säsong såhär långt för stockholmarna. Förluster har avlöst varandra och vinsterna lyst med sin frånvaro. AIK har tagit poäng i nio matcher av 18 där bara fyra varit trepoängare. Avsaknaden av just trepoängare har gjort att AIK inför söndagens match ligger på en trettonde placering.

AIK har Allsvenskan sämsta offensiv med sina 16 mål. Ett målsnitt på 0,88 gör det väldigt svårt att vinna matcher. Defensiven har dock varit lite av det enda som varit positivt för AIK, om vi ska vara snälla.

Något måste hända för att AIK inte ska hamna på kvalplats eller till och med förlora sin plats i Allsvenskan. Poäng mot serieledarna Malmö på bortaplan är kanske inte riktigt att räkna med dock. Det ser väldigt mörkt ut.

Malmö FF har gått bra och toppar Allsvenskan. även om man inledde lite svagt. Anfallsduon bestående av Ola Toivonen och Isaac Kiese Thelin är troligen Allsvenskans starkaste.

Liknande artiklar

ahmed qasem byter till irak
allsvenskan
Elfsborgs mittfältare Ahmed Qasem har kontaktas av Iraks fotbollsförbund samt förbundskapten Jesús Casas. Enligt uppgifter har han bestämt sig för att byta till Iraks landslag.
23 december, 2023
allsvenskan
Titta på Malmö - Elfsborg stream eller via TV. Hitta sida som visar matchen eller TV som kommer sända finalen av Allsvenskan 2023.
23 november, 2023
aik dif stream tv
allsvenskan
Se hur ni kan live streama AIK - Djurgården, när lagen möts i Allsvenskan på söndag eftermiddag den 24 september.
23 september, 2023

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar