Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 9 mar, 2017

Kvartsfinaler i Svenska Cupen 2017

Gruppspelet är färdigspelat och vi blickar ut över kvartsfinalerna i Svenska Cupen. Läs mer om de speltips, live streams och spelscheman som finns till. Vi ser till att du har full koll på helgens matcher från Svenska Cupen 2017.

Helgens omgång bjuder på riktigt sjysta möten som tros bli lite av publikfest inför Allsvenskan 2017. Vi tror helt klart att det kommer finnas intresse från många håll att se matcher från Svenska Cupen i helgen. Kolla in spelprogrammet & schemat för matcherna för att inte missa ditt favoritlag.

Nedan kommer du att få tips på hur du streamar svensk fotboll på nätet. Du får även speltips som vi brukar lägga upp innan matcherna.

Spelschema i helgens omgång

De matcher som spelas kommer att vara direktavgörande. Det innebär att de lag som vinner matchen kommer att slå ut sin konkurrent. Detta helt utan någon andra chans i ett returmöte eller liknande.

Därför ställs mycket på sin spets när vi går in i kvartsfinalerna i Svenska Cupen 2017.

Vi vet att en del lag från både Allsvenskan och Superettan är sugna på att nå guldet. Att vinna Svenska Cupen innebär inte bara en stor ära. Det lag som vinner hela cupen kommer nämligen att få en biljett ut till Europa.

Den biljetten låter laget spela om platser i både Champions League & Europa League.

Streama svensk fotboll online!

Varje säsong av Allsvenskan, Superettan, eller varför inte Svenska Cupen bjuder på massor av dramatik. Faktum är att många påstår att Allsvenskan och svensk fotboll aldrig har mått bättre än vad den gör nu.

Allt fler människor kommer till arenorna runt om i Sverige för att se fotboll live. Samtidigt som allt fler lag har börjat få ekonomiska förutsättningar för att mäta sig med lag ute i Europa. Denna välmående fotboll skapar ett enormt intresse, och allt fler svenskar har en självklar klubb som de håller på.

Det bästa sättet att uppleva fotboll enligt oss är live inne på arenan såklart. Skulle inte detta vara möjligt så skulle vi leta efter live streams att titta på. Live streams från Allsvenskan och Superettan har blivit mycket populärt de senaste åren, och det bara växer.

Fördelen är att du kan se fotboll online via din TV, dator, surfplatta eller mobil. Valet blir helt enkelt ditt!

För att fördjupa dig kring hur du kan se svensk fotboll så kan du läsa vidare genom att välja en av våra länkar. Då slussas du vidare till den liga eller cup i Sverige som du är mest intresserad av.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar