Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 7 apr, 2017

IK Sirius – IFK Göteborg: Allsvenskan free & live stream

Söndagen den 9 april så är det dags för IFK Göteborg att spela mot IK Sirius i Allsvenskan. Som du kanske redan vet så går det att se Allsvenskan stream online. Det gäller bara att du hittar till rätt sida och fyller de krav som finns.

Förra matchen som IFK Göteborg spelade mot Malmö FF blev som väntat en stor publikfest på Ullevi. Det indikerar på att det är många som vill se Allsvenskan live. Skulle du inte ha möjlighet att ta dig till arenan så hjälper vi dig med free live streaming.

Free live streaming innebär att du inte behöver betala något för att titta på matchen mellan IK Sirius – IFK Göteborg. Detta är dessvärre inte möjligt för alla. I Sverige så har vi en annan aktör som köpt upp rättigheterna att låta dig titta på Allsvenskan på TV och via streams.

live streaming allsvenskan

Streama IK Sirius – IFK Göteborg online!

  • Avspark: Den 9 april, kl. 17:30
  • Arena: Studenternas IP
  • Visas hos: Cmore & bet365 (IP-begränsad)

Som du märker så finns det lite olika alternativ för dig som vill kolla Allsvenskan 2017. Bet365 väljer att visa alla matcher. Däremot är det bara möjligt att se dessa Allsvenskan stream free fråm utlandet. Detta är av anledning för att Cmore har köpt alla rättigheter att visa matcherna. Där ibland matchen mellan IK Sirius och IFK Göteborg.

Därför är bet365 endast ett bra alternativ när du är utomlands. Annars måste du dessvärre betala för att se fotboll på hos Cmore. Att betala för att kolla på Allsvenskan live är inte helt fel. Det låter dig både få tillgång till Allsvenskan via TV och direktsändning via nätet.

Om du endast vill titta på IK Sirius – IFK Göteborg så kan du köpa matchen separat. Detta kallas pay-per-view och låter dig endast få tillgång till de matcher som du är mest intressarad av. Skuille du vilja se flera matcher så rekommenderas du istället att skapa ditt konto och betala en månadsavgift till Cmore.

Vi tror utan tvekan att IK Sirius och IFK Göteborg kan bjuda på en riktigt bra match. Speciellt bra och spännande blir de kamper som spelas mellan lag som vi inte riktigt har koll på. Allsvenskan 2017 har precis startat och det är svårt att såhär tidigt utse vilka lag som har formsvackor eller formstoppar.

Odds på samma sajt!

Om du har möjlighet att kolla på Allsvenskan från utlandet med hjälp av bet365 så innebär det att du kan streama och betta på samma sida. Faktum är då att du spela på odds samtidigt som du följer Allsvenskan live.

Enligt oss så kan det vara kul att använda sig av odds. Det är en faktor som gör att du lägger mer energi på matchen du ser live. Samtidigt som du kan utöka pengarna i din egen plånbok om du är bra på att förutsäga matcher.

Vi tycker helt klart att det är värt att skapa ett konto hos bet365 som för övrigt håller mycket höga odds på Allsvenskan i fotboll.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar